fbpx

Lekarna Ljubljana preselila lekarniško podružnico Log – Dragomer na novo lokacijo

Zanimivo

Lekarniška podružnica Log – Dragomer je z današnjim dnem začela delovati na lokaciji Upravnega centra občine Log – Dragomer. Lekarna Ljubljana je s selitvijo enote na novo lokacijo občanom izboljšala dostopnost do lekarniških storitev.

V novo občinsko stavbo na Loški cesti se je preselila enota Lekarne Ljubljana, Lekarniška podružnica Log – Dragomer. V prenovljenem objektu poleg lekarne deluje ambulanta splošne medicine Log Dragomer, prav tako se v njem nahajajo prostori za občinsko upravo. Objekt se nahaja tik ob regionalni cesti, v centru Loga pri Brezovici. Novi prostori lekarne so veliki 60 m2 in so moderno opremljeni. Za stranke je urejen tudi poseben prostor za svetovanje.

Direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej je ob selitvi v nove prostore Lekarniške podružnice Log – Dragomer poudaril: “Poslanstvo Lekarne Ljubljana je ljudem zagotavljati učinkovito preskrbo z zdravili in  enostaven dostop do izdelkov in lekarniških storitev, kar je še posebno pomembno v času epidemije. To poslanstvo se trudimo uresničevati v vseh krajih, kjer smo prisotni. Vesel sem, da smo prebivalcem občine Log – Dragomer s selitvijo lekarne na novo lokacijo olajšali dostop do zdravil in drugih izdelkov za ohranjanje zdravja. Zavezujemo se, da bomo tudi v prihodnje s strokovnostjo, prijaznostjo in posluhom za potrebe in želje krajanov iz dneva v dan skrbeli za medsebojno zaupanje in zadovoljstvo. Tudi v trenutnih razmerah epidemije so naši strokovni sodelavci na voljo za nasvet in pomoč pri skrbi za zdravje krajanov.”

Lekarniška podružnica Log – Dragomer ohranja dosedanji odpiralni čas. Ob ponedeljkih, četrtkih in petkih je odprta od 7.30 do 14.30, ob torkih in sredah od 12.00 do 19.00. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je zaprta. Nov naslov lekarne je Loška cesta 12, 1358 Log pri Brezovici.


Sledite nam