fbpx

Lee Harris prvič v Sloveniji

Novice

V Slovenijo prihaja svetovno priznani medij Lee Harris. Njegov fokus je usmerjen v sočutno srce, ljubezen do sebe, osvoboditev izpod mentalnih programov in čustvenih ran.

Odprite se svojim najvišjim potencialom

Ekskluzivno

V Slovenijo prihaja svetovno priznani medij Lee Harris. V svetu je poznan zaradi svoje izredno dobre tehnike kanaliziranja. Njegov fokus je usmerjen v sočutno srce, ljubezen do sebe, osvoboditev izpod mentalnih programov in čustvenih ran.

banner mychi

Prvič v Ljubljano prihaja svetovno poznani medij Lee Harris. Med 4 urnim srečanjem vam bo pomagal premakniti statično ranjeno energijo v vas, odgovarjal na vaša vprašanja in dal prostor Zachariju, Zaphariji in Ziadori, da vas bodo osebno nagovorili. Njihov channel je vedno oseben in prilagojen posameznikom v skupini, ki jo nagovarjajo in kolektivni zavesti skupine pred njimi. Tako Lee kot duhovni učitelji, ki jih kanalizira, vam bodo ponudili tudi konkretna in osebna orodja za premike, ki jih želite storiti v življenju.

S svojim kanaliziranjem prinaša sporočila in znanje kako izkušati svobodo znotraj sebe. Sporočila niso povezana z nobeno religijo ali ideologijo – njegov fokus je usmerjen v sočutno srce, ljubezen do sebe, osvoboditev izpod mentalnih programov in čustvenih ran.

Lee prihaja iz Anglije iz mesta Brighton, trenutno živi in deluje v Boulderju (Colorado, Zda). V svetu je eden izmed najbolj poznanih in cenjenih channelerjev (medijev).

Njegova pot kanaliziranja se je začela leta 1998. Zaslišal je glas Zachary-a, ki mu je najprej pojasnil, da je eden od 88 duhovnih vodnikov. V letih, ki so sledila mu je Zachary pomagal raziskati sebe. S časom pa je Lee razvil tehniko kanaliziranja tako dobro, da Zachary skozi njega govori popolnoma fluidno, kar je tudi med channelerji prava redkost. Lee je okrog sebe privabljal vedno več ljudi, ki so hoteli uporabljati informacije, ki jih je posredoval Zachary. V letu 2007 so se Zachary-u pridružili še Zapharia in Ziadora, ki skrbita za pretok feminilne energije in informacij, ki pomagajo v nas osvoboditi ranjen feminilni del.

V zadnjih osmih letih je delal z več kot 1700 ljudmi po svetu. Ljudje ga poiščejo za osebna svetovanja, se udeležujejo njegovih vodenih seminarjev, srečanj, delavnic in online konferenc.

Pri njegovem poslanstvu ga vodi samo eno: se spomniti kdo si in kako vzpostaviti ravnovesje v sebi in življenju.

S seboj prinesite vodo in večplastna oblačila, saj bo energija v dvorani precej intenzivna in možno za koga tudi telesno naporna, ko bo telo procesiralo in premikalo zastarele ranjene zapise.

To bo nepozabno popoldne z prijetnim, zabavnim in srčnim Lee Harrisom, enim največjih mojstrov dela z energijami. Pri svojem delu je izredno nežen, a hkrati odločen, kar pri ljudeh vzbudi dovolj varnosti za proces sprememb in osebne rasti.

Informacije o dogodku:

Za slovenski prevod bo na dogodku poskrbljeno. Prevod ni vključen v ceno.
Doplačilo: 15 eur na dan dogodka.
Za prevod so potrebne predhodne prijave na mail: [email protected]

Kontakt in dodatne informacije:

[email protected]
Anja 031 33 11 77
Spletna stran: www.leeharrisenergy.com
Facebook: Lee Harris – Odprite se svojim najvišjim potencialom

www.mychi.si

Oglasno sporočilo


Sledite nam