Lee Harris ponovno v Sloveniji

anonimni uporabnik, 17. december 2013
Ostalo

V Slovenijo ponovno prihaja Lee Harris z novo delavnico: Zaživi v svoji moči.

Z velikim veseljem najavljamo ekskluzivni dogodek:

Nedelja, 19. Januar 2014
ZAŽIVI V SVOJI MOČI
z Lee Harrisom

event-MonsV Slovenijo ponovno prihaja Lee Harris z novo delavnico: Zaživi v svoji moči. Tokrat bo delavnica daljša – gre za celodnevno delavnico na kateri se bo premikalo dele Sebe, ki so ranjeni, zablokirani in neizraženi.

Delavnica bo imela veliko prostora za praktične vaje, ki vam bodo služile kot vsakdanje orodje v življenju, na voljo boste imeli prostor za vprašanja in odgovore, več sekcij kanaliziranja, ter energetske premike (nekateri jih boste verjetno čutili že par dni pred samim dogodkom). Celodnevni dogodek bo imel glasbeno spremljavo.

Dogodek Zaživi v svoji moči bo vseboval naslednjo vsebino:

Kako dvigniti osebno moč, kako izboljšati komunikacijo, odnose, kreativnost, ideje in prepričanja o uspehu… Vse to, da se še bolj odprete.

Vsi, ki ste do sedaj že bili na Lee-jevih dogodkih veste, da se veliko dogaja na energetskem nivoju.

Po prvi delavnici smo prejeli ogromno povratnih informacij kako se vam je začelo v življenju vse premikati in odpirati. Veseli nas, da smo lahko bili del tega.

Vsi lepo vabljeni!

Več info:

Hotel Mons, 19. Januar 2014, od 10. – 17.30
Cena: 90 eur
Prevod: dodatno se plačajo prevajalske slušalke (7 eur)

Video napoved:

http://www.youtube.com/watch?v=rXqPUDXJ5ys

S seboj prinesite vodo in večplastna oblačila, saj bo energija v dvorani precej intenzivna in možno za koga tudi telesno naporna, ko bo telo procesiralo in premikalo zastarele ranjene zapise.

Nakup kart:

http://events.r20.constantcontact.com/register/event?oeidk=a07e8kggmjw6bdc7324&llr=tppktedab

Kontakt za morebitna vprašanja in težave:
Anja Vodopivec: [email protected], 031 33 11 77

O Lee Harrisu

Lee prihaja iz Anglije iz mesta Brighton, trenutno živi in deluje v Boulderju (Colorado, Zda). V svetu je eden izmed najbolj poznanih in cenjenih channelerjev (medijev).

S svojim kanaliziranjem prinaša sporočila in znanje kako izkušati svobodo znotraj sebe. Sporočila niso povezana z nobeno religijo ali ideologijo – njegov fokus je usmerjen v sočutno srce, ljubezen do sebe, osvoboditev izpod mentalnih programov in čustvenih ran.

Njegova pot kanaliziranja se je začela leta 1998. Zaslišal je glas Zachary-a, ki mu je najprej pojasnil, da je eden od 88 duhovnih vodnikov. V letih, ki so sledila mu je Zachary pomagal raziskati sebe. S časom pa je Lee razvil tehniko kanaliziranja tako dobro, da Zachary skozi njega govori popolnoma fluidno, kar je tudi med channelerji prava redkost. Lee je okrog sebe privabljal vedno več ljudi, ki so hoteli uporabljati informacije, ki jih je posredoval Zachary. V letu 2007 so se Zachary-u pridružili še Zapharia in Ziadora, ki skrbita za pretok feminilne energije in informacij, ki pomagajo v nas osvoboditi ranjen feminilni del.

V zadnjih osmih letih je delal z več kot 1700 ljudmi po svetu. Ljudje ga poiščejo za osebna svetovanja, se udeležujejo njegovih vodenih seminarjev, srečanj, delavnic in online konferenc.

Pri njegovem poslanstvu ga vodi samo eno: se spomniti kdo si in kako vzpostaviti ravnovesje v sebi in življenju.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,403
14.03.2024 ob 18:20
296,659
18.03.2024 ob 19:10
112,964
19.03.2024 ob 04:16
Preberi več

Več novic

New Report

Close