fbpx

Laura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s., moderatorka na portalu Med.Over.Net

Lepota, Moderatorji, Zanimivo, Zavod MON

»Lepota je počutiti se udobno in samozavestno v lastni koži.« Iman

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net, predstavljamo vam novo moderatorko na forumu Nega, ličenje in stil.

Laura deluje na področju pomlajevalnih tretmajev in medicinske kozmetike že dobrih 8 let, zadnjih 5 let pa v estetski kliniki izvaja predvsem pomlajevalne tretmaje obraza  in dermatološke nege obraza. Po zaključenem študiju na Zdravstveni fakulteti je študij nadaljevala na dodiplomskem in podiplomskem študiju kozmetike, saj je področje estetike in kozmetike že od nekdaj bilo njeno ljubo področje. Leta 2014 je tako diplomirala iz področja radiofrekvenčnega pomlajevanja, 3 leta kasneje pa izvedla študijo in magistrirala iz neinvazivne pomlajevalne HIFU tehnologije.

Trenutno je zaposlena v Estetski kliniki Medved Višnjar, njeno ožje področja dela pa so izvajanje pomlajevalne Pelleve terapije in dermatoloških neg s kislinskimi pilingi ter druge pomlajevalne metode, kot so microneedling in HIFU. Pri dermatoloških negah se srečuje z raznovrstno kožno problematiko, predvsem rozaceo, hiperpigmentacijo, starajočo kožo, aknami in problematično najstniško kožo.

Laura je aktivna tudi na izobraževalnem področju, saj svoje znanje in izkušnje predaja naprej s poučevanjem na kongresih, visokih in višjih strokovnih kozmetičnih šolah, trenutno pa je tudi predavateljica kozmetične nege na višješolskem izobraževalnem centru.

Vabljeni, da ji postavite vprašanje na našem forumu.

Obiščite forum Nega, ličenje in stil

Foto: Žiga Intihar


Sledite nam