fbpx

Kuharski mojster na pomoč v kuhinjo poklical otroke!

Aktualno, Zanimivo

Ustvarjati za odrasle in otroke hkrati je pogosto težka naloga, ki so ji kos le redki. Ko je dobil nalogo pripraviti sendvič za otroke, se je chef Uroš Štefelin odločil, da za mnenje povpraša mlade kulinarične navdušence. Rezultat: nov sendvič VIVA, namenjen otrokom.

Kuharski mojster Uroš Štefelin, obraz Vile Podvin, ki se ponaša z nedavno pridobljeno Michelinovo zvezdico, je pri ustvarjanju ekskluzivnih sendvičev VIVA na pomoč poklical mlade kulinarike in z njimi ustvaril sendvič VIVA Mali. Na posebni delavnici z otroki je ugotavljal, kaj je tisto, kar otroci najraje okusijo v sendviču.

Le otroci vedo, kaj je resnično dobro

Mladim kulinaričnim mojstrom je chef Štefelin zaupal glavno vlogo pri pripravi »svojega« sendviča. Na enodnevni kuharski delavnici so otroci odkrivali formulo oziroma recept za uspeh. Različne ideje in preizkušanja so vodili v recept za sendvič po okusu otrok. Tega sestavljajo sirova štručka, sveža piščančja salama, kisle kumarice, češnjev paradižnik in namaz iz svežega kajmaka.

Sendvič po receptu otrok je na voljo na vseh bencinskih servisih OMV s ponudbo VIVA sendvičev po Sloveniji. Da pa ostali člani družine ne bodo ostali lačni, je izkušeni Štefelin ustvaril še dva nova ekskluzivna sendviča VIVA, ki sta del prenovljene ponudbe.

Nihče ne bo ostal lačen

Sendviča VIVA Krepki se bodo namreč razveselili predvsem ljubitelji močnih in plemenitih okusov, VIVA Vitki, primeren tudi za vegetarijance, pa predstavlja odlično izbiro za vse, ki prisegajo na lahkotnejše obroke, kljub temu pa se ne želijo odpovedati bogatim okusom. Razlog več za preizkus katerega od ekskluzivnih sendvičev je tudi kruh, saj je ta pri vseh treh sendvičih rezultat razvoja domačih pekovskih mojstrov iz pekarne Hlebček. Nova ponudba sendvičev VIVA predstavlja odlično izbiro za vse, ki si na poti zaželijo polnovrednega obroka.

Slika, ki vsebuje besede oseba, miza, moški, držanje

Opis je samodejno ustvarjen

Sledite nam