fbpx

Kralj med antioksidanti

Novice

Smo pred pragom poletja. Temperature se bodo počasi višale in stopnjevale.

Smo pred pragom poletja. Temperature se bodo počasi višale in stopnjevale. Vse podnebne spremembe terjajo tudi prilagoditev organizma. Višje temperature vplivajo tudi na delovanje našega ožilja in srca. Preden pa se popolnoma prepustimo poletju je pred nami še veliko izzivov in stresnih situacij. Tudi te pustijo posledice. Da bi celovito okrepili imunski sistem ter zdravo ožilje in srce je priporočljivo poseči po antioksidantu.

32D925C8-8DFE-11E1-8D8B-4FAE65B94067

Antioksidanti  so molekule, ki lahko upočasnijo ali preprečijo oksidacijo drugih molekul. Oksidacija je prenos elektrona iz ene spojine na drugo spojino, ki se oksidira. Pri oksidacijskih reakcijah lahko nastajajo prosti radikali, ki v telesu sprožijo verižne reakcije. V primeru, ko antioksidanti primanjkujejo, so posledice teh lahko poškodbe celic. Antioksidanti so torej tisti encimi, aminokisline, vitamini, rudnine, ki varujejo naše telo pred prostimi radikali. Dejavniki za nastajanje prostih radikalov so prisotni vsak dan, tako iz okolja kot telesni stresi (onesnažen zrak, kajenje, alkohol, bolezni, jedi pečene na oglju, naporna telesna vadba). Da bi zmanjšali nastanek prostih radikalov, se v našem telesu proizvajajo antioksidanti. Bolj poznani antioksidanti so koencim Q-10, melatonin, vitamin A, betakaroten, antioksidanti so ravno tako tudi vitamin C, vitamin E, selen, cink… Bolj ko se staramo, bolj se nam v telesu kopičijo prosti radikali. Antioksidantov pa nastaja vse manj, posledično se poveča nevarnost nastanka bolezni. Pomembno je, da se antioksidanti vnašajo v vsakdanjo prehrano. V kolikor ne zaužijemo dovolj z antioksidanti bogatih živil, jih lahko dodajamo v obliki prehranskih dopolnil. Pri prehranski liniji NOW so na voljo različni antioksidanti, ki jih lahko med seboj tudi dopolnjujete.

Pa obstaja kak z vsemi prednostmi, tudi na področju jakosti? Seveda! Pycnogenol je celovita rešitev za vse naštete težave. Zagotovil bo kar nekaj vaših »naj« zahtev.

PYCNOGENOL, 60 m

27D0F71E-8DFE-11E1-B57D-4FAE65B94067

Prehransko dopolnilo, z acerolo in rutinom

  • močan antioksidant
  • za zdravje ožilja
  • vegetarijanska formula

Pycnogenol je namenjen ljudem, ki so pod vsakodnevnim stresom, ob večjih fizičnih obremenitvah ter ljudem, ki želijo ohraniti visoko fizioložko aktivnost organizma.

Pycnogenol je koncentiran naravni izvleček iz skorje bora, ki raste v gozdu v jugozahodni Franciji. Te vrste bora vsebujejo ednistvene flavonoidne sestavine, ki omogočajo nevtralizacijo prostih radikalov v telesu.
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 2-krat dnevno.

 1 kapsula vsebuje  količina
 Pycnogenol (izvleček iz bora)  60 mg
 Izvleček Acerole (ameriška divja češnja)  200 mg
 Rutin  240 mg

Pakiranje (50 kapsul) zadostuje za 25 do 50 dni.

Sestavine: rutin v prahu (37 %), (4:1) izvleček acerole (31 %) , izvleček iz bora – Pycnogenol (9 %), celuloza, mikrokristalinična celuloza, sredstvo proti sprijemanju: magnezijv stearat

Ne vsebuje: sestavin na osnovi sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena, pšenice, soje, mleka, jajc in konzervansov.

*Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Izdelek je na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborju in spletni trgovini www.hisa-zdravja.si

3A3FD9A4-6114-11E1-A3ED-199C65B94067 DE5FB046-50BA-11E1-99E8-E45F66B94067

www.hisa-zdravja.si, 05D93CA2-56E0-11E1-8334-199C65B94067 HIŠA ZDRAVJA

Oglasno sporočilo


Sledite nam