fbpx

Korak do boljšega in lepšega sveta

Novice

Skupaj lahko spremenimo svet. Oddajte svoj predlog in sodelujte v nagradni igri, ki bo morda prav vam spremenila dan na bolje.

Lidl Slovenija – zeleno, zdravo in odgovorno podjetje

V podjetju Lidl Slovenija so svojo predanost družbeno odgovornemu poslovanju strnili v celovitem projektu Ustvarimo boljši svet. V sklopu projekta bodo nadgradili dosedanje dejavnosti ter dolgoročno utrjevali svoje delo kot zeleno, zdravo in odgovorno podjetje. Pri tem bodo k dejavnemu sodelovanju spodbujali tudi zaposlene, poslovne partnerje in kupce, stičišče za predstavitev dejavnosti, novosti in idej za boljši svet pa je spletna stran www.boljsi-svet.si.

»Vsako podjetje deluje in sobiva z ljudmi in okoljem, na katere vpliva na različne načine in soustvarja kakovost življenja. Vsako naše dejanje ima posledice. Kakšne pa so te posledice, o tem odločamo sami. V Lidlu želimo ustvarjati boljši svet in k temu s pozitivnim zgledom spodbujati tudi naše zaposlene, poslovne partnerje, kupce in širšo družbo. Skupaj lahko že z majhnimi koraki dosežemo velike spremembe,« je namen projekta Ustvarimo boljši svet obrazložil Gregor Kosi, generalni direktor podjetja Lidl Slovenija.

In tvoj korak za boljši svet je …

med_over_net_boljsi-svet_300x250Ker lahko prav vsi poskrbimo, da svet postane lepši in boljši, Lidl na spletni strani www.boljsi-svet.si poziva tudi vse svoje kupce in širšo družbo, da se jim pridružijo na poti v boljši svet ter posredujejo svoje predloge, ideje in želje, ki so povezane s prizadevanji za izboljšanje kakovosti sobivanja.

Ob tem obljubljajo, da bodo najboljše predloge in želje ustrezno nagradili in nadgradili z lastno udeležbo pri izbranim družbeno odgovornih aktivnosth.

Skupaj lahko spremenimo svet. Včasih že z majhnimi koraki.

(Nagradna igra je zaključena.)
LIDL Slovenija bo med uporabniki portala Med.Over.Net izbral najbolj izviren korak ter ga nagradil z bonom v vrednosti 10 EUR .

Skupni korak Med.Over.Net in LIDL Slovenija  je, da Varni hiši Pepcin dom omogočimo trenutek, ki bo mogoče prebudil njihov korak k spremembi.
Donacijo, ki jo bo LIDL Slovenija izročil v obliki bona za 40 eur, bo uredništvo Med.Over.Net dostavilo Varni hiši Pepcin dom.

Korake bomo zbirali do četrtka 13. junija 2013 do 24. ure. Nagrajeni korak bo objavljen v ponedeljek, 17. junija, na portalu Med.Over.Net.

med_over_net_boljsi-svet_612x150

Po izboru uredništva


Sledite nam