fbpx

Klavdija Slapar, moderatorka na Med.Over.Net

Moderatorji

Predstavljamo vam moderatorko Klavdijo Slapar, diplomirano babico, ki na portalu Med.Over.Net svetuje glede nosečnosti in poroda.

Klavdija Slapar

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

Klavdija Slapar, dipl. babica svetuje na forumu Nosečnost in obporodno obdobje.

Klavdija Slapar

Klavdija Slapar je mama dveh otrok, partnerica in podjetnica. Po izobrazbi je diplomirana babica, trenutno končuje magistrski program zakonskih in družinskih študij in nadaljuje svoje izobraževanje na izpopolnjevanjem programu Zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti.

Ker ji je pomembno, da družine prejmejo na dokazih temelječe informacije, redno izvaja predavanja, pomaga materam pri dojenju ter izvaja šolo za starše oziroma priprave na porod, ki potekajo individualno ali pa v manjših skupinah.

Poleg tega vodi tudi skupino za mamice, izvaja svetovanja za nosečnice s partnerji ter za starše, ki potrebujejo podporo pri različnih izzivih s katerimi se soočajo. V okviru lastnega inštituta Ataleya tudi redno izvaja brezplačna online predavanja ter svetuje v različnih facebook skupinah. Poleg tega tudi izvaja predavanja za strokovni kader – od zdravstvenih delavcev do vzgojiteljic.

Njen osnovni interes pa je ozaveščanje, raziskovanje in svetovanje na področju spolnih zlorab, predvsem v povezavi z obporodno oskrbo ter perinatalnim in postnatalnim obdobjem. Prav tako iz teh področij pripravlja tudi magistrsko nalogo.

Miren in sočuten začetek življenja je nekaj, kar si zaslužijo vsi otroci kot tudi starši, ki se ob rojstvu otroka soočajo z različnimi izzivi ter lastnimi ranami iz otroštva“, meni Klavdija. Več o njej si lahko preberete na: www.ataleya-svetovanje.com.

Imate vprašanje za strokovnjaka? Postavite ga na forumu Nosečnost in obporodno obdobje.


Sledite nam