fbpx

Kje vzeti čas, ki bi ga lahko namenili za vadbo?

Gibanje, Zdravje

Jesen je prišla in marsikatera ozaveščena ženska je vanjo zakorakala z Varuhom zdravja, s pomočjo katerega poleg imunskega sistema poskrbi še za lepo in gibčno telo …

Nič denarja, malo časa, vrhunska kvaliteta,” je v treh besedah opisana vadba, ki jo ponuja uporabna spletna stran Varuh zdravja.

Poletje je mimo, zaradi mrzlega in slabega vremena z otrokoma vedno več časa prebijem v notranjih prostorih. Ko ju zvečer uspavam, imam nekaj časa zase, ki bi ga lahko izkoristila za telovadbo.

A je tedaj prepozno, da bi se odpeljala v bližnji športni center v fitnes ali na skupinsko vadbo. Skupaj s prevozom in pripravami bi mi to vzelo vsaj dve uri. Tako obsedim doma pred televizijo in sem iz dneva v dan bolj lena, tehtnica že kaže rdeče številke.

Prav zato sva se s prijateljico odločili za nov izziv in vpis k Varuhu zdravja. Kaj je to? Gre za program aktivnega varovanja zdravja oziroma spletno telovadnico z vrhunskimi inštruktorji pri Vzajemni, ki je odprta in primerna za vsakogar,” je na Žurnal24.si opisana osebna izkušnja mamice, ki lepo orisuje problem, ki ga ima večina mladih mamic.

Kaj je odkrila in kako sistem deluje, preberite v članku.


Sledite nam