fbpx

Kalčkov popust za nosečnice in mlade mamice

Novice

Vsak začetek je pomemben, začetek novega življenja pa še toliko bolj, zato v Kalčku podarjajo dolgoročni 10-odstotni popust.

Vsak začetek je pomemben, začetek novega življenja pa še toliko bolj, zato v  Kalčku podarjajo dolgoročni 10-odstotni popust.

Prehrana nosečnice je eden od najpomembnejših dejavnikov za normalni razvoj otroka v maternici. Nosečnica mora poskrbeti za zadostno količino užitih vitaminov in mineralov, beljakovin, primernih ogljikovih hidratov, vlaknin in esencialnih maščobnih kislin, ki jih pri obrokih najlažje dobi s hrano visokega kakovostnega razreda, z ekološko pridelano hrano. Ta proces prenosa hranil od mame k otroku se seveda nadaljuje v obdobju dojenja.  V ekoloških trgovinah Kalček, prvih slovenskih trgovinah s ponudbo ekološke hrane in prvih trgovinah pri nas z ekološkim certifikatom, se dobro zavedajo pomembnosti zdrave in kakovostne prehrane pri nosečnicah in mladih mamah z dojenčki in želijo prispevati k boljšemu razvoju otrok v Sloveniji.  Tako so v sklopu programa zvestobe Kalčica razvili posebno ponudbo, ki so jo poimenovali Ljubimo prihodnost. Nosečnicam in mamam z dojenčki podarjajo dolgoročni 10-odstotni popust.

popust_Kalcek

Nosečnicam ob prihodu v trgovino na kartico Kalčica odobrijo 10-odstotni popust za osemnajst mesecev, mladim mamam, ki v trgovino pridejo z dojenčki, torej otroci do 12. meseca starosti, pa za 10-odstotni popust za naslednjih dvanajst mesecev. Poskrbite za prihodnost z zdravo, ekološko  prehrano.

 Oglasno sporočilo


Sledite nam