fbpx

Kakšne filmske poslastice lahko pričakujete?

Družina, Novice, Zanimivo

V dneh, ko dinozavri Jurskega sveta zavzemajo filmska platna in napovedujejo velike uspešnice …

V dneh, ko dinozavri Jurskega sveta zavzemajo filmska platna in napovedujejo velike uspešnice letošnjega leta, Arnold Schwarzenegger drži obljubo in se vrača – v petem Terminatorju. Svoje nadaljevanje bodo letos dobili še odbita komedija Ted, enota za nemogoče misije, najslavnejši tajni agent na svetu – James Bond in pošasti iz Hotela Transilvanije. Minioni iz filma Jaz, baraba so dobili lasten film, spoznali pa bomo tudi nove Disneyeve junake, ki se skrivajo v naših glavah. Na velikih platnih si bomo letos končno lahko ogledali upodobitev Saint-Exuperyjeve mojstrovine Mali princ in umetniški zločin stoletja ter spoznali, kaj se zgodi, ko oživijo videoigrice in kakšen davek terja narava na vrhu sveta.

Jurski svet, akcijska zf pustolovščina

V Jurskem parku vodja znanstvenikov odobri stvaritev novega dinozavra – genetskega hibrida. Ker podcenijo njegovo krvoločnost, se otok znajde v popolnem kaosu, edini, ki lahko prepreči pokol turistov, pa je neustrašni paznik Owen (Chris Pratt).

Vrvež v moji glavi, animirana komedija

Ustvarjalci uspešnice Pošasti iz omare predstavljajo zabaven vpogled v najstniške misli preko čustev, ki nadzorujejo njihovo vedenje. Mladi Riley v glavi svetujejo Veselje, Strah, Jeza, Gnus in Žalost. Žalost in Veselje se izgubita v deželi domišljije in sanj, kar povzroči zabavne spremembe v Rileynem obnašanju.

kolosejmedover1_660

Ted 2, komedija

Odrezavi plišasti medved Ted si po poroki s Tami-Lynn želi otroka. Na pomoč pri spopadu z ameriškimi sodnimi mlini mu priskočita prijatelj John (Mark Wahlberg) in odvetnica Samantha, vendar jih Tedove razvade nenehno spravljajo v zabavno boleče težave.

Terminator: Genisys, akcijski zf spektakel

Peti del kultne franšize poleg vrhunske kombinacije akcijskih prizorov, dramatičnih posebnih učinkov in Arnoldovega prepoznavnega humorja obljublja še postavitev povsem novih pravil potovanja skozi čas.

Piksli, akcijska komedija

Medgalaktični nezemljani si posnetek klasične videoigrice razložijo kot vojno napoved in napadejo Zemljo. Prvak v videoigricah iz osemdesetih, Sam Brenner (Adam Sandler), ustanovi ekipo, ki naj bi rešila planet.

Misija: Nemogoče – Odpadniška nacija, akcijska pustolovščina

Peti del ene izmed najuspešnejših franšiz ponovno obljublja niz sapo jemajočih akcijskih prizorov na robu mogočega. Agent Ethan Hunt (Tom Cruise) se tokrat sooč s Sindikatom, izurjeno ekipo vrhunskih agentov, katerih glavni cilj je s terorističnimi napadi vzpostaviti nov svetovni red.

kolosejmedover2_660

Minioni, animirana komedija

Zabavna rumena bitja nam bodo v svoji samostojni filmski avanturi razkrila podrobnosti o dolgi poti, ki jih je privedla do Gruja. Njihova zgodba se prične že ob nastanku sveta in jih skozi čas pripelje do Londona 60-ih let prejšnjega stoletja, kjer se soočijo z največjim izzivom: svojo vrsto morajo rešiti pred izumrtjem!

Everest, drama

Film je posnet po resničnih dogodkih, ko je leta 1996 plezalsko odpravo na Everest presenetila silovita snežna nevihta. Izjemna igralska ekipa (Jake Gyllenhaal, Robin Wright, Keira Knightley, Josh Brolin, Sam Worthington, John Hawkes) bo ob veličastnih posnetkih upodobila enega najbolj žalostnih dni v zgodovini te mogočne gore.

Spectre, akcijska pustolovščina

Zaradi skrivnostnega sporočila iz preteklosti se tajni agent James Bond (Daniel Craig) poda na nevarno pot, na kateri se prebija skozi večplastne prevare, da bi razkril zlonamerno organizacijo SPECTRE.

Hotel Transilvanija 2, animirana komedija

Najbolj priljubljeno zatočišče za pošasti je svoja vrata odprlo tudi človeškim gostom. Toda Drakulo na vso moč skrbi, ker njegov ljubki vnuček Denis ne kaže nobenih znakov vampirstva. Dedek zbere ekipo prijateljev, da bi vnučka natrenirali v pošast. Ko se v hotelu nenapovedano pojavi Drakulin staromodni oče Vlad, zadeve postanejo zelo pošastne.

Mali princ, animirana pustolovščina

Neustrašni Mali deklici čudaški sosed Letalec odpre vrata v nenavadni svet, v katerem je vse mogoče, v svet Malega princa. Njegova zgodba ju popelje na nenavadno pustolovščino, v kateri odkrijeta, da resnično pomembne reči lahko vidimo le s srcem.

kolosejmedover3_660

Pot do slave, biografska drama

Režiser uspešnic Forrest Gump in Brodolom predstavlja resnično zgodbo vrvohodca Phillippa Petita (Joseph Gordon-Levitt), ki se je dobrih 6 let pripravljal na umetniški zločin stoletja: sprehod po kablu, napetim med stolpoma dvojčkoma Svetovnega trgovinskega centra.

Razveselite svoje otroke na nagradnem Otroškem bowlingu

 

Naj vaši otroci razbremenijo svoje glave od šolskega vrveža in se nam pridružijo na zabavnem Otroškem bowling turnirju, ki bo v soboto in nedeljo, 20.-21. junija, med 14. in 19. uro, potekal v Bowling centru zabaviščnega centra Arena Play&Party v BTCju. Najboljše igralce bomo nagradili s privlačnimi filmskimi nagradami in vstopnicami za ogled animirane družinske komedije Vrvež v moji glavi.

medoverVrvezBowling_660

Oglasno sporočilo


Sledite nam