fbpx

Kako ohranimo gibljive in živahne sklepe?

Človeško telo, Gibanje, Novice, Zanimivo, Zdravje, Zdravje in bolezni

Gibanje in uravnotežena prehrana sta pomembna dejavnika, ki vplivata na zdravo delovanje sklepov. Gibanje je za …

Dobra kondicija naših sklepov nam omogoča brezskrbno gibanje in uživanje v aktivnem življenju. Preberite, kako lahko tudi vi poskrbite za ohranjanje živahnih in gibljivih sklepov na 100% naraven način.

gams1
Sklepi, hrustanci in kosti so zaradi prekomerne teže, (pre)hitre rasti, sedečega načina življenja in velikih fizičnih naporov pri delu ali športu, vsakodnevno izpostavljeni bremenom, zato zlahka pride do njihove obrabe. Občutimo lahko togost v sklepih, ki jo pogosto spremlja tudi bolečina in manjša gibljivost sklepov. Vse to ovira normalno gibanje in posledično močno vpliva na kakovost našega življenja.

Za sklepe začnimo skrbeti že zgodaj!

Sklepi se začnejo starati že okoli 25. leta človeškega življenja, ko se proizvodnja kolagenskih vlaken v organizmu postopoma zmanjšuje. Zato je pomembno, da dovolj zgodaj pričnemo z ustreznim življenjskim slogom, ki nam pomaga ohranjati naše sklepe v dobri kondiciji.

gams2
Gibanje in uravnotežena prehrana sta pomembna dejavnika, ki vplivata na zdravo delovanje sklepov. Gibanje je za sklepe primerno tudi zato, ker se kosti hranijo ravno takrat, ko se gibamo. Poskrbimo tudi za uravnoteženo prehrano, ki jo lahko dopolnimo z izdelki za sklepe, kot je na primer Cemio GAMS®.

poljanšekNežka Poljanšek, fizioterapevtka slovenski olimpijcev priporoča Cemio Gams za sklepe

“Osebno bi Cemio Gams priporočila vsem aktivnim športnikom pa tudi ljudem, ki hočejo pravilno skrbeti za svoje sklepe.“

 

Nahranite vaše sklepe le z najboljšim!

Za ohranjanje sklepov, kosti in hrustancev skrbi kolagen, ki je ena izmed najpomembnejših beljakovin v našem telesu. Je glavna sestavina vseh telesnih vezi in hrustanca. Kolagen daje tkivom obliko, moč, trdnost in je opora za sklepe in kosti.
Ker pa se s starostjo količina kolagena v telesu zmanjšuje, lahko z leti ter ob pogostih in dolgotrajnih obremenitvah pride do težave s sklepi, kostmi oz. do prezgodnje obrabe sklepnega hrustanca.
Zdrav način življenja, prehrana in redna telesna aktivnost imajo sicer pozitivne učinke, vendar pa ne nadomestijo pomanjkanje kolagena v organizmu oz. povečane potrebe po njem. Zato je za ohranjanje zdravih sklepov priporočljivo jemanje kolagena tipa I in tipa II.

Edini izdelek na tržišču z naravnim kolagenom tipa I in II, z vitaminom C

Na slovenskem trgu je končno na voljo vrhunski švicarski proizvod – 100% naravni kolagen za sklepe, hrustance in kosti. V Cemio GAMS® sta uporabljena kolagena z blagovno znamko NCI® in NCII®, ki zagotavlja najvišjo čistost in izvor snovi.
Kolagen tipa I je prisoten v kitah, vezeh in kosteh, kjer ustvarja močna vlaknasta tkiva, saj morajo vezi in kite prenesti močno natezanje. Je tudi del kože.
Kolagen tipa II se nahaja v hrustancu, kjer ustvarja goste mreže iz tankih vlaken, saj je hrustanec izpostavljen pritisku z vseh strani.
Vitamin C pa spodbuja pravilno tvorbo kolagena v telesu.
Zadošča že 1 kapsula Cemio Gams na dan!
davoDavo Karničar, slovenski alpinist in ekstremni alpski smučar je prepričan v kakovost Cemio Gams. Redno uživa 1 kapsulo na dan!

“Ne glede na leta se lahko posvečam temu, kar me izpolnjuje. Zaradi Cemio Gams kolagena, se lahko veselim vsakega skoka.”

 

Cemio GAMS® je proizveden v Švici

Pridobivanje izvornega kolagena iz naravnih virov zahteva zapleten tehnološki proces pa tudi posebno varčno metodo predelave v končno obliko kapsul. Cemio GAMS® proizvajajo v ugledni švicarski farmacevtski tovarni, ki to metodo zagotavlja na najvišji ravni.

Prepričal je že na tisoče ljudi v Evropi, saj zagotavlja vrhunsko kakovost za ugodno ceno – popolna podpora za vaše sklepe že za 0,45 € na dan!

PREIZKUSITE 30-dnevno BREZPLAČNO* terapijo za sklepe, hrustance, kosti!(*Plačate samo poštnino 2 EUR.)

PR2-slika-izdelek

Cemio Gams prejmete na vaš dom samo neposredno od proizvajalca Cemio Switzerland. Naročilo lahko oddate na naši spletni strani www.cemiogams.si ali nas še danes pokličite na brezplačno telefonsko številko: 080 11 80.


Sledite nam