fbpx

Kako najti pot iz zasvojenosti

Aktualno, Odnosi v družini, Zasvojenosti

Mož, ki že 22 let ne pije alkohola, je svoje boleče izkušnje opisal v knjigi in vse, ki trpijo zaradi alkohola.

Nestrpno smo jo čakali. Knjigo, kot je še ni bilo. Resnična zgodba, kako alkoholizem kroji življenje posameznika, družine, več generacij in zdaj jo imamo – priročnik »Zmoreš, če se odločiš – pot iz objema zasvojenosti«.

  • Knjiga razkriva zgodbo Aleksandra in njegovega očeta. Oba sta zašla na pot alkoholizma. Z alkoholizmom sta se spopadla vsak na svoj način.
  • In pogled hčere na očeta danes.
  • In življenjsko zgodbo obogateno s strokovnimi komentarji, kako lahko razumemo dogajanje v določenem trenutku pripovedovalca zgodbe.
  • In v knjigi je veliko trenutkov, ki nas učijo o resnični vrednosti življenja in bivanja.
  • In knjiga nas uči, kako je mogoče iz največjih stisk, padcev, nemogočih situacij ustvariti svoj življenjski uspeh, novo življenjsko pot, vredno občudovanja.

Pogovor z Natašo Sorko:

Ker si avtorica želi, da bi bila knjiga čim bolj dostopna, je cena simbolična.

Naročite jo za 9,99 EUR. Naročilnica.

O avtorjih:

Nataša Sorko in gospod Aleksander sta ustanovitelja Društva Žarek upanja, ki v vsaki najmanjši malenkosti išče priložnost za dopolnitev dejavnosti in razvoj društva. Leta 2001, ob ustanovitvi, je društvo štelo 5 članov, danes jih šteje preko 100 ter tako deluje v okviru društva 8 terapevtskih skupin.

Društvo Žarek upanja izvaja programe psihosocialne obravnave odvisnih od alkohola in drugih oblik zasvojenosti in njihovih bližnjih, da bi vztrajali v abstinenci, se rehabilitirali in ponovno vključili v socialno okolje. Izvajajo individualno in skupinsko terapijo, vsi programi pa so za uporabnike brezplačni. Več informacij >


Sledite nam