fbpx

Kako je bilo danes v službi?

Novice

Nihče ne pove, da smo večino delovnega dneva »mojstrsko« usklajevali delovne naloge.

Povsem vsakdanje vprašanje, ki nam ga partner (ali pa mi njemu) zastavi popoldne, ko se končno začne manj stresen del dneva. Na to vprašanje hitro odvrnemo, da v redu, nič posebnega ali če smo bolj odkriti, da smo imeli veliko dela. Nihče od nas pa zares ne pove, da smo večino delovnega dneva »mojstrsko« usklajevali delovne naloge, zahteve s številnimi možnostmi in časovne pritiske. Ker je to za večino izmed nas povsem običajen delovni dan, tega ne dojemamo kot stres. Vendar gre za konstanten, vsak dan prisoten stres, kjer je v stresu predvsem naša »glava«.

601DC0D8-F0F6-11E1-9451-0E0966B94067

Sodoben svet = sodoben stres

Strokovnjaki pravijo, da se danes srečujemo z novo obliko stresa, ki ga v človeški zgodovini še ni bilo. Gre za tih stres, ki je povezan s sodobnim načinom življenja. Danes se vse odvija zelo hitro, sodobne tehnologije nam omogočajo, da v določenem trenutku delamo več stvari hkrati; ko se pogovarjamo po telefonu, nam zvoni mobilni telefon, vmes odgovarjamo na svoje že 35. e-sporočilo, istočasno s perifernim vidom zaznamo, da nam maha sodelavka, ki nekaj potrebuje in to seveda nujno.

Naš naravni mehanizem, ki uravnava stres, je zaradi tega ves čas aktiviran. Naša »glava« je ves čas v visoki pripravljenosti in zato naše telo nima časa za obnavljanje energije. To je razlog, da smo utrujeni, včasih lenobni in da se crkljamo z določeno hrano (praviloma slano ali sladko) in pijačo (kavo in energijskimi pijačami).

Sodobna rešitev

Če strokovnjaki pravijo, da je sodoben način življenja že po definiciji stresen, pa začarani krog stresa lahko prekinemo s sodobno učinkovino za upravljanje stresa, ki jo vsebuje Dominor. Ko prekinemo začaran krog stresa, pomagamo naši glavi. Deluje tako, da uravnava zdravo ravnovesje v naših možganih. Zdravo ravnovesje je nujno, da naravni mehanizem, ki uravnava stres, ni aktiviran. To pomeni, da smo notranje mirni in samozavestni in da naša glava ni več v stresu. Dolgoročno pa nam to prinese večjo delovno učinkovitost in zadovoljstvo, pozitivno naravnanost in bolj zdrav življenjski slog. Dominor je pridobljen iz mleka, zato v primerjavi z zeliščnimi pripravki, nima neželenih učinkov (ni zaspanosti, otopelosti in omotičnosti).

747E1618-F0F6-11E1-8AD2-0E0966B94067

Primeren je za nas, ki smo delovno aktivni s številnimi telefoni, e-pošto, sestanki, zahtevnimi nadrejenimi in sodelavci… Z Dominorjem ohranjamo zunanjo aktivnost in notranjo mirnost, tj. zmagovita kombinacija za sodoben svet.

Tudi vi pogosto odgovorite nikalno, ko vas kdo vpraša, če ste v stresu? Preverite s kratkim testom in ugotovite, če to drži.

Oglasno sporočilo


Sledite nam