fbpx

Kako hitro in enostavno do šolskih potrebščin?

Novice, Zanimivo

Če imate otroke, ki hodijo v osnovno ali srednjo šolo, vam bodo te informacije prihranile veliko časa in nepotrebnih poti.

Kaj bo moj šolar potreboval v naslednjem šolskem letu?

Ob koncu vsakega šolskega leta večina staršev razmišlja o počitnicah zase in za svoje otroke. Da bi bile počitnice res brezskrbne, je potrebno izbrati in kupiti še vse, kar bodo šolarji potrebovali v naslednjem šolskem letu.

Stroški nakupa niso majhni, poleg tega pa se je še težko znajti, saj obstaja veliko različnih delovnih zvezkov in ostalih učnih gradiv. Vsaka šola, vsak učitelj ima svoj seznam učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin.

Kako naj kupim? Kdo mi bo pomagal izbrati? Bom izbral pravilno?

Najbolj enostavno bi bilo, če bi za vsako šolo in vsak razred posebej obstajal seznam in bi starši samo povedali, v kateri razred in šolo hodi njihov šolar in vse bi bilo pripravljeno.

Pa je tako? V resnici je!

V podjetju Kopija – nova d.o.o. že 19 let skrbijo, da je staršem lažje in da šolarji dobijo prav tisto, kar potrebujejo. Vsako pomlad se sodelavci podjetja odpravijo po slovenskih šolah in na osnovi izbire učiteljev pripravijo sezname vsega potrebnega za vsak razred in vsako šolo posebej.

Pripravijo naročilnice za starše, kjer so navedeni natančno tisti učbeniki, delovni zvezki in potrebščine, ki jih bo vaš otrok potreboval v naslednjem šolskem letu.

Letos bodo sezname pripravili predvidoma za 447 osnovnih šol in 68 srednjih šol. Poglejte, ali je šola vaših otrok med njimi.

Kako torej najenostavneje naročim?

KN_clanek_mon_Slika01

Enostavno in brez zapletov – vse na enem mestu s popolnim spiskom vsega, kar vaš otrok potrebuje v šoli. Pojdite na spletno stran in vtipkajte šolo in razred svoje šolarke ali šolarja in seznam vseh knjig in delovnih zvezkov, ki jih potrebuje, bo že pripravljen.

Letošnja novost pri naročanju je ta, da lahko naročite tudi preko svojega pametnega telefona. Vse, kar morate vedeti, sta šola in razred vašega otroka, za vse ostalo pa je že poskrbljeno. Tudi za možnost plačila na obroke.

Kaj pa torbe, peresnice, copati in drugo?

KN_clanek_mon_Slika02

Preden se nakupa novih šolskih potrebščin, skupaj z otrokom preglejte torbo in peresnico, ali je še kaj takega, kar se lahko uporabi še naslednje šolsko leto, kaj pa je potrebno zamenjati in dokupiti. Pomagajte si s seznamom potrebščin, ki jih otrok potrebuje za obiskovanje višjega razreda.

Izberite kakovostne barvice, flomastre, šestilo, šilček, zvezke, torbo, copate … Kakovostnih šolskih potrebščin ne boste rabili ponovno kupovati večkrat med letom, saj bodo šolske potrebščine ostale ohranjene oz. v brezhibnem stanju.

Tudi tu so vam v podjetju Kopija-nova olajšali nakup, saj so najprimernejše za vaše otroke združili pod blagovno znamko Ajda, ki je sinonim za kakovostne izdelke po ugodnih cenah. Mnogi se boste vprašali, kako je to mogoče – visoka kakovost in nizka cena. Skrivnost je v skrbnem izboru izdelkov in v njihovem razvoju v sodelovanju s proizvajalci in učitelji.

Kdaj dobim?

Paket z naročenimi potrebščinami vas bo pričakal na vašem domu najkasneje do 17. avgusta, tako da boste lahko že pred začetkom šole pokukali v nova znanja. Taki paketi vsako leto pričakajo več kot 70.000 staršev in njihovih otrok.

KN_clanek_mon_Slika03

Oglasno sporočilo


Sledite nam