fbpx

Kako hitro do zdravniške pomoči

Zdravje

Vsak od nas kdaj potrebuje zdravniški nasvet. Kako lepo bi bilo, če bi lahko vsakič, ko nismo prepričani, kaj storiti, v roke vzeli telefon in preko aplikacije svoje vprašanje poslali strokovnjaku.

V teh lepih pomladnih dnevih se zelo radi odpravimo na tek ali pa na pohod. Še posebno ob lepih vikendih se radi odpravimo na kak potep. Kar na lepem pa nam spodrsne in v gležnju začutimo bolečino. Kaj pa sedaj? Naša ambulanta ne dela, dežurne ambulante so že zaprte. Bi se odpravili na urgenco ali raje počakali? Kaj pa če si bomo s čakanjem poškodbo poslabšali?

Ali pa drugačna situacija. Mladi starši s prvim, majhnim otrokom. Otrok ponoči neutolažljivo joka in ima vročino. Na spletu se najde mnogo informacij, a je včasih težko ugotoviti, katere so resnično uporabne. Zdravniška ambulanta je zaprta, starši pa bi nujno potrebovali nekoga, na kogar se lahko obrnejo po pomoč in nasvet.

Vsakemu od nas se kdaj zgodi, da se znajdemo v situaciji, ko bi bili hvaležni, če bi poleg nas bil zdravnik, ki bi nam dal nasvet ali pa nas le pomiril. Nam povedal, da smo si gleženj le blago zvili in da nam ni treba na urgenco. Nas pomiril, da je z otrokom vse v redu. Ali pa nam povedal, na kaj naj bomo pozorni in kdaj naj se odpravimo k zdravniku. S tem bi si marsikdo prihranil marsikatero skrb in starši marsikatero neprespano noč. Dostop do takih nasvetov bi tudi zmanjšal nepotrebne obiske urgence, kar bi olajšalo delo zdravstvenih delavcev ter omogočilo, da bi tisti, ki oskrbo nujno potrebujejo do nje tudi hitreje prišli.

Pomoč kjerkoli in kadarkoli

Pri Vzajemni so se odločili, da bodo uresničili naše želje in nam omogočili, da se lahko kjerkoli in kadarkoli obrnemo na strokovnjake, ki nam bodo dali nujen nasvet. Tako je nastala storitev Dr. Posvet, preko katere se lahko kadarkoli povežemo z zdravnikom, ki nam bo na naše vprašanje odgovoril v najkrajšem možnem času.

Storitev je brezplačna in na voljo vsem polnoletnim osebam, ki imajo pametni telefon ali pa tablico. Vse kar morate storiti je, da jo povežete s svojo najljubšo aplikacijo za klepet. Storitev lahko uporabljate na vseh najbolj priljubljenih spletnih klepetalnikih. Povežete jo lahko z aplikacijami Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram.

Preko klepetalnika se lahko povežete s slovenskim zdravnikom, ki bo odgovoril na vaša vprašanja. Ko se z vprašanji obrnete na zdravnika, se vam ta ob odgovoru na vaše vprašanje predstavi z imenom in priimkom, tako da veste, da se lahko zanesete na dani nasvet.

Odgovor na vsako vaše vprašanje

Na storitev Dr. Posvet se lahko obrnete vsakokrat, ko imate vprašanje povezano z zdravjem, pa se z njim ne želite ali ne morete obrniti na svojega zdravnika. Sporočilu lahko priložite tudi sliko, tako da vam zdravnik na vaše vprašanje odgovori bolj natančno.

Ne glede na to kje in kdaj potrebujete nasvet, se lahko zanesete, da boste preko storitve Dr. Posvet dobili hitre in točne informacije 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu.


Sledite nam