fbpx

Kako hitreje očistiti dom?

Dom & prosti čas, Življenjski slog

Philips je s pomočjo raziskav ugotovil, da 31 % ljudi čisti svoj dom vsak dan. Povprečno trajanje čiščenja se razteza med dve do štiri ure dnevno, kar je precej več od časa, kot ga v povprečju družinski člani preživijo drug z drugim. Ta čas znaša le 34 minut. Druženje s prijatelji pa traja v povprečju 39 minut na dan.

Morda kar presenetljiv podatek, nad katerim se je vredno zamisliti. Kaj storiti, da bomo imeli več časa za družino in zase? Ena izmed sprememb, ki jo lahko uvedemo, je ta, da med čiščenjem vsaka naša poteza šteje in opravlja več opravil hkrati. Idealni pomočnik tu je Philips SpeedPro Max Aqua za sesanje in mokro brisanje.

Vsaka poteza šteje

S sesalnikom SpeedPro Max Aqua lahko poleg sesanja opravimo tudi mokro brisanje, pri tem pa bo štela vsaka naša poteza. Omogoča vam, da ujamete še več umazanije in prahu, kot z običajnim sesalnikom – v krajšem času. Izpopolnjena 360° krtača je namreč zasnovana za hitrejše pobiranje prahu in umazanije – ne le iz sprednje ampak iz vseh strani ter ko sesalnik potegnete nazaj k sebi. Na splošno so brezžični sesalniki zasnovani tako, da pobirajo prah samo iz sprednje strani, vendar je naš naravni instinkt, da pomikamo sesalnik naprej in nazaj. Zaradi tega je SpeedPro Max Aqua posebej zasnovan, da oponaša človeško obnašanje in pobira prah tudi, ko ga pomaknete proti sebi. Tako hitreje opravite s čiščenjem, saj v enem zamahu naprej in nazaj poberete veliko več umazanije. Zmogljiva 25.2 V Litij-ionska baterija zagotavlja do 75 minut uporabe, preden je potrebno sesalnik napolniti, tako da boste lahko zaključili čiščenje doma večkrat, preden vam ga bo treba zopet napolniti.

Odkrijte skrivališča prašnih delcev

Dodatno, trojni filtrirni sistem ujame vse drobne prašne delce, bakterije in alergene ter izpusti nazaj v prostor samo čist zrak. Vaše sesanje je s tem načinom bolj učinkovito, udobno in pa tudi hitrejše. SpeedPro Max Aqua lahko brez težav uporabljate tudi pod nizkih pohištvom, saj se lahko popolnoma splošči na tla in tako nimate težav, da posesate tudi skrite kotičke pod posteljo. V primeru, da bi se kakšna umazanija želela skriti pred vami, pa vam bodo LED lučke na sprednji strani krtače pomagale pri odkrivanju priljubljenega skrivališča vseh prašnih delcev. Sesanje pod kavčem bo z lučkami dobilo novo dimenzijo.

Dodaten izpust vode

Sistem za sesanje in mokro brisanje vseh trdih tal sesalnika SpeedPro Max Aqua z inovativno funkcijo AquaBoost vam omogoča, da nadzorujete količino sproščene vode in tako povečate navlaženost krpice za trdovratno umazana področja ali madeže. Kadar vidite, da se umazanija ni popolnoma odstranila s prvo mokro potezo, z nogo pritisnete na gumb na glavi sesalnika in s še bolj mokro krpico potezo ponovite. To pomeni, da se pri bolj trdovratnih madežih ni treba dodatno truditi s pritiskanjem in ponavljanjem poteze, kar je časovno zamudno, saj se madežu prilagodite tudi s količino izpuščene vode.  

Priročna ročna enota

Z ročno enoto lahko SpeedPro Max Aqua uporabite tudi za čiščenje skritih kotičkov, kot je okvir vrat ali oblazinjeno pohištvo. Ročna enota je preprosta za uporabo, z enim klikom lahko preklapljate med dodatnima nastavkoma za ozke prostore in krtačko. Tako boste tudi za male delce, kot so krušne drobtine, poskrbeli v nekaj sekundah. Sesalniku je priložen tudi nastavek za sesanje TurboPet, s katerim boste hitro in učinkovito odstranili dlake domačih ljubljenčkov. Ročna enota je idealna tudi za hitro čiščenja avta. Moč ročne enote bo zadostna za čiščenje tudi bolj trdovratnih madežev na sedežih avtomobila.

Kako še skrajšati čas čiščenja doma

Spalnica bo zjutraj najhitreje videti sveža, če posteljo pospravite takoj ko vstanete. Stanovanje bo tudi izgledalo mnogo bolj čisto, če boste posodo prali sproti ali jo sproti zlagali v pomivalni stroj. Sprotno zlaganje vzame manj časa, v vsakem primeru pa se zlaganju ali pomivanju posode ne morete izogniti. Posodo perite ponoči in pomivalni stroj izpraznite takoj zjutraj. Glede perila pa premislite ali ste morda med umazano perilo namenili kakšen kos oblačila, ki bi ga lahko še vseeno ponovno nosili? Manj opranega perila pomeni manj sušenja perila in manj zlaganja perila. Med umivanjem zob lahko sproti poskrbite tudi za čist umivalnik. Na hitro ga podrgnite med vsakim umivanjem zob. In nenazadnje – sesajte in brišite tla vašega doma hkrati s Philips SpeedPro Max Aqua.


Sledite nam