fbpx

Predavanja in delavnice: Kako do zadovoljujočega partnerstva

Dogodki, Družina, Odnosi, Odnosi v družini, Življenjski slog

Zaživite dobro – sami s seboj in v partnerstvu! Vabljeni na dogodek MOJ DAN 26. 1. 2019 na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani. Predavanja in delavnice!

V letu 2017 se je v Sloveniji razvezalo več kot 2380 zakonskih parov – kar 7 na dan. Nihče si najbrž ne želi biti del takšne statistike. Kaj nam preprečuje srečo v partnerskem odnosu? So to res zmotna prepričanja, ki jih je v nas ukoreninila vzgoja in socializacija? Kako prepoznati vzorce, ki nas v partnerstvu omejujejo, in prekiniti začarani krog vedno istih partnerskih izzivov? Odgovore vam bosta v živo ponudila psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek in Bruno Šimleša, priljubljeni hrvaški pisec literature s področja popularne psihologije in duhovnosti, na dogodku MOJ DAN 26. januarja 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Brez rokavic o izzivih partnerstva

Dr. Veronika Podgoršek, avtorica odmevnih knjig Ljubezen na terapiji in Ljubezen po ljubezni, pravi, da si partnerjev ne izbiramo naključno. Izzivi, ki jih prinaša partnerstvo, nam ponujajo globlji vpogled v delovanje samega sebe, obenem pa dajejo možnost, da ob tem, ko jih razrešujemo, rastemo in se razvijamo tako, da bomo bolj zadovoljni sami s sabo in v partnerstvu. Na dogodku MOJ DAN nam bo v pogovoru z Zvezdano Mlakar pomagala takšne izzive prepoznati in jih razreševati ter v partnerstvu poiskati tisto, kar nas osrečuje.

Hrvaški »strokovnjak za ljubezen« Bruno Šimleša (Šola življenja, Umetnost življenja, Ljubeznoslovje, Brez rokavic) nam bo na dogodku predstavil najpogostejše zmote, zablode in mite o ljubezni in partnerstvu. Nekatere zmote se nanašajo na žensko-moške razlike (denimo da ženska podpira tri vogale pri hiši in da moški ne znajo izražati čustev), druge so splošno sprejete »modrosti« (da gre ljubezen skozi želodec in da zakon in otroci uničijo strast), pri tretjih gre za preveč poenostavljena tolmačenja zakona privlačnosti. Pomagal nam bo, da se bomo znebili toksičnih prepričanj, ki nam zastrupljajo um in srce, in s tem poskrbeli za izpolnjujoče in zadovoljujoče partnersko življenje.
Poleg zanimivih tem s področja partnerstva pa vas na dogodku MOJ DAN čaka še vrsta zanimivih predavanj, delavnic in pogovorov. Voditeljica dogodka bo Zvezdana Mlakar.

Oglejte si pester program celodnevnega druženja z navdihujočimi govorci na dogodku MOJ DAN:

Urška Božič Križaj: JOGA ZA ŽENSKE
Na delavnici s priznano slovensko učiteljico joge boste spoznali jogo po metodah učitelja Iyengarja, ki je posebej prilagojena potrebam žensk, kar pomeni, da so asane in njihova zaporedja usklajeni z mesečnim nihanjem razpoloženja in ravni energije.

Damjana Bakarič: NA BOLJŠE!
Damjana Bakarič je prepričana, da je za dobro življenje, dobre odnose, dobro komunikacijo … najpomembnejši odnos, ki ga imamo s seboj. Kdor ve, kdo je, kakšne so njegove prednosti in pomanjkljivosti, je samozavesten ter pozna svoje meje in meje drugih; ta je obenem srečnejši kot tisti, ki se tega ne zaveda. In prav o tem bo govorilo njeno predavanje.

Dr. Kenan Crnkić: TVOJE NOVO ŽIVLJENJE
Transformacijsko predavanje dr. Kenana Crnkića vam bo pomagalo obrniti nov list: namesto pasivnega bralca boste postali aktivni avtor svojega življenja. Zakorakali boste v novo, drugačno, mnogo lepše in bolj izpolnjeno življenje.

Janez Hudovernik: DOBER DIH – DOBRO ŽIVLJENJE
Pravilno dihanje je ključno, saj vpliva na vse v našem telesu. Zakaj je pomembno dihati skozi nos namesto skozi usta ter kako s preprostimi tehnikami občutno izboljšati svoje počutje, energijo čez dan in spanec, boste izvedeli na delavnici Dober dih.

Dr. Veronika Podgoršek: IZZIVI IN NAGRADE PARTNERSTVA
Izzivi v partnerstvu nam ponujajo globlji vpogled v delovanje samega sebe, obenem pa dajejo možnost, da se z razreševanjem razvijamo tako, da smo bolj zadovoljni sami s sabo in v partnerstvu. Kako izzive v partnerstvu prepoznamo in jih razrešujemo, boste izvedeli v pogovoru s priznano psihoterapevtko dr. Veroniko Podgoršek.

Bruno Šimleša: ČAS JE ZA LJUBEZEN
Kako se rešiti občutka, da ne zaslužimo ljubezni? Kako ustvariti srečno zvezo? Na predavanju hrvaškega »strokovnjaka za ljubezen« Bruna Šimleše boste spoznali najpogostejše zmote o ljubezni. Znebili se boste toksičnih prepričanj, ki vam zastrupljajo um in srce, in s tem poskrbeli za izpolnjujoče in zadovoljujoče partnersko življenje.


Po predavanjih in delavnicah bo na vrsti okrogla miza z voditeljico Zvezdano Mlakar, podpisovanje knjig in zaključek z živo glasbo.

Za dogodek je na voljo omejeno število vstopnic – zagotovite si svojo še danes!


Sledite nam