Kaj pričakovati, ko pričakujete nepričakovano?

Dogodki, Družina, Zanimivo, Življenjski slog

Predstavljajte si trenutek, ko izveste, da boste postali starši. Takoj za tem pa se na ultrazvoku pokažejo tri srca – pričakujete trojčke! Trojčke?!? Ko šok zamenja pričakovanje, se začnejo porajati vprašanja.

Kako prenašati nosečniške tegobe in breme ogromnega trebuha? Kako bo potekal porod? Kako hraniti, previjati, preoblačiti in uspavati tri dojenčke naenkrat? Kako si lahko pomagam? Bom sploh zmogel, zmogla?

Odgovore bomo iskali na srečanju, posvečenem trojčkom,

v sredo, 13. 6. 2018, ob 11. uri,

v Baby Centru, na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani (1. nadstropje).

Z nami bodo:

 • dr. Nataša Tul Mandić, ginekologinja, Predsednica Ultrazvočnega društva in predstojnica KO za perinatologijo Ginekološke klinike UKC Ljubljana, ki bo več o fenomenu trojčkov predstavila s strokovnega vidika,
 • Mojca Trampuš, mama enojajčnih trojčkov Tima, Nika in Gala, ki bo delila svoje izkušnje in tudi nasvete, in
 • Alenka Dujanović iz Radenske, kjer želijo čisto vsem novopečenim staršem »treh src« priskočiti na pomoč z vozičkom za trojčke.

 

Vljudno vabljeni!

 

RSS Ustavi se!

 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.
 • Moja pot do izgorelosti na grafu
  ... sledi faza psihoterapevtskega odpravljanja notranjih "moram" prisil, s spoznanjem, da se je nesmiselno do konca gnati za doseganje povečini ne lastne sreče in le kratkotrajnega zadovoljstva zase, ki bo trajalo samo dotlej ...
 • Ali kava – kofein res dvigne energijo?
  Vam je znano? Po treh urah intenzivnega dela se zgodi: »Uf, zdaj pa rabim pavzo. Skodelica kave se bo kar prilegla, da si napolnim moči.«
 • Kako uravnavate čas? Člani Združenje manager za #ustavise
  Člane Združenja manager smo vprašali, kako uravnavajo čas namenjen delu in čas namenjen sprostitvi.