fbpx

Kaj imajo skupnega Bine Volčič, Boštjan Nachbar in Boštjan Romih?

Aktualno, Dogodki

Poleg skupne začetnice imena bodo ob številnih drugih znanih obrazih, priznanih strokovnjakih in odličnih delodajalcih – ti bodo iskali nove kadre po vsej Slovenije – nastopili na največjem vseslovenskem kariernem sejmu MojeDelo.com, 22. oktobra na spletu. Ne glede na to, ali iščete boljšo zaposlitev, nova znanja ali zgolj navdih za karierni napredek, si vzemite čas, zagotovo boste v izjemno bogatem programu našli marsikaj zase.

Vstopnica? Vaš življenjepis.

Vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com, ki je v preteklih letih z več tisoč obiskovalci polnil dvorane in hodnike Cankarjevega doma v Ljubljani, se tokrat predstavlja v svoji futuristični preobleki in vas vabi, da privlačno in realistično oblikovane virtualne dvorane obiščete od koder koli. Na sejem se lahko že sedaj prijavite brezplačno s svojim življenjepisom, si ogledate seznam delodajalcev in bogat program predavanj, delavnic, sejem pa bo zaživel 22. oktobra.

Kaj se bo dogajalo?

Na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com boste imeli ekskluziven dostop do razgovorov za delo z odličnimi delodajalci, udeležili se boste lahko več kot 30 brezplačnih izobraževanj, strokovnih predavanj in predavanj zvenečih uspešnih imen v štirih vsebinskih sklopih: Kariera in navdih, Strokovna in praktična znanja, Podjetniški kotiček in sklop vsebin, namenjenih mladim. Pripravili so tudi nagradne aktivnosti. Več kot se boste udejstvovali, večjo možnost boste imeli, da osvojite telefon Samsung S20 podjetja Telemach, Mercator vrednostne kartice, več kot 200 TOP izobraževanj, menu v restavraciji McDonald’s in številne druge nagrade! Prijaviti se bo mogoče tudi na kar štiri nagradne hekatone z bogatim denarnim skladom v skupni vrednosti 9.000 evrov neto.

Vašo prihodnost lahko spremenite na bolje!

“V duhu trenutnih razmer smo prilagodili obliko največjega kariernega sejma in ga preselili na splet. S tem smo omogočili varen dostop do res odličnih vsebin in delodajalcev prav vsem Slovencem,” so povedali pri MojeDelo.com. Časi so negotovi, zato je to morda najbolj pravi trenutek, da naredimo nekaj zase, izboljšamo svoja znanja in tako poskrbimo za boljšo prihodnost. Za vsakogar se bo našlo kaj, ne glede na to, ali si boste vzeli eno uro ali cel dan.

Prijavite se na vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com že danes!

Najdite svoj navdih pri uspešnih znanih obrazih

Svoje skrivnosti kariernega uspeha bodo razkrili številni znani obrazi, med njimi Bine Volčič, Boštjan Nachbar, Filip Pesek, Sašo Kronegger, Žiga Peljko, Alenka Košir, Cool Fotr, Katarina Benček, Boštjan Romih, Sonja Peklenik in številni drugi. Med drugim boste lahko prisluhnili strokovnim predavanjem, o tem, kako pomemben je vaš digitalni odtis v času koronavirusa, o umetni inteligenci 4.0, poklicih prihodnosti in resnici o tehnologiji blockchain. Za mlade so med drugim pripravili delavnice za uspešno iskanje prvega dela, pripravo učinkovitega življenjepisa, digitalno predstavitev na trgu dela, pa hekaton za študente in dijake z denarno nagrado 1500 evrov neto.

Na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com bo ob neposrednih razgovorih za delo mogoče opraviti tudi osebno karierno svetovanje kadrovskih specialistov MojeDelo.com in Zavoda RS za zaposlovanje in z njimi izpiliti življenjepis. Na voljo bo tudi brezplačno psihološko testiranje, ki ga uporablja vse več podjetij pri iskanju novih kadrov.

“Vsak prijavljen bo lahko do večine predavanj in delavnic dostopal tudi po sejmu, medtem ko bodo delodajalci, osebna karierna svetovanja, nagradne aktivnosti in določene vsebine na voljo le 22. oktobra,” so še povedali pri MojeDelo.com.

Kar štirje hekatoni z bogatim denarnim nagradnim skladom

Največji vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com bo postregel s kar štirimi nagradnimi hekatoni s skupnim bogatim denarnim skladom 9.000 evrov neto. Izzivi bodo predstavljeni na dan dogodka, prijavite pa se lahko že zdaj na tej povezavi, kjer boste našli več informacij o pokroviteljih in vsebini hekatonov.

Prijavite se na vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com že danes!

Vrhunci 18. kariernega sejma MojeDelo.com

* prof. dr. Matej Tušak: Psihologija poti do uspeha

* dr. Blaž Fortuna, CEO v Qlector, d. o. o., raziskovalec na Institutu Jožef Stefan: Umetna inteligenca v industriji 4.0

* dr. Matjaž Gams, Institut Jožef Stefan: Eksistencialne nevarnosti človeštvu prihajajo od nas samih; pandemija in dolgoživost

* doc. dr. Aida Kamišalić Latifić: Tehnologija blockchain – miti in resnice

* Milan Gabor: Etični heker – poklic prihodnosti

* Sašo Kronegger: Digitalni odtis v času koronavirusa

* Filip Pesek: Kako lahko z uporabo digitalnega marketinga in ostalih prefriganih orodij prideš do svoje sanjske karierne priložnosti

* David Arnež, mag. posl. ved: Vpogled v zgodbo uspešnega podjetnika

* Bine Volčič: Karierna pot Bineta Volčiča – motivacijsko predavanje

* Boštjan Romih: Retorika in javno nastopanje

* Moderiran pogovor s Katarino Benček, Cool Fotrom, Midva kuhava in Alenko Košir

* Boštjan Nachbar: Karierna pot Boštjana Nachbarja – motivacijsko predavanje


Sledite nam