fbpx

Juhuhu, počitnice so tu

Dom & prosti čas, Novice, Otroški svet, Zanimivo

Verjetno ga ni otroka, ki se mu ob besedi bazen ne bi zasvetile očke. Če mu poveste, da bo z njim tudi sošolec Miha …

Zimske šolske počitnice so pred vrati in šolarji bodo lahko šolske obveznosti postavili na stranski tir. No, čisto pozabili ravno ne bodo, lahko pa si bodo privoščili daljši spanec, več druženja in zabave z družino in prijatelji.

Sicer pravijo, da otrokom mora biti dolgčas, da se na ta način njihova domišljija bolje razvija. Pa vendar imamo starši boljši občutek, če vemo, kje je otrok in kaj dela, predvsem pa, da je poskrbljeno za njegovo varnost.

Če se z družino ne boste odpravili na skupne počitnice, stari starši pa vam ne morejo priskočiti na pomoč, je organizirano varstvo, kjer se otroci zabavajo, družijo in učijo, odlična ideja. Če si želite, da bi vaš otrok užival v prostih dneh, polnih nepozabnih doživetij in zabave, vam v naslednjih vrsticah razkrijemo, kje vse to lahko doživi.

Vodno mesto Atlantis ponuja otrokom od 4. do 15. leta varstvo v družbi strokovno usposobljenih animatorjev, ki bodo poskrbeli za nepozabne počitniške dni.

Verjetno ga ni otroka, ki se mu ob besedi bazen ne bi zasvetile očke. Če mu poveste, da bo z njim tudi sošolec Miha in prijatelj Blaž, bo veselje neizmerno. Jutranja telovadba, vodne igre in spuščanje po toboganu, lačne trebuščke bodo okrepčali z malico in okusnim kosilom.

V bazenu za najmlajše so tobogan, vodna kača in ostala igrala, za varnost malčkov, ki se ob čofotanju marsikaj novega naučijo, pa je odlično poskrbljeno.

Bazen za večje otroke v Vodnem mestu Atlantis je opremljen s številnimi atrakcijami, predvsem vodnimi topovi, ki poskrbijo za odlično zabavo. Bazena sta ločena, tako da vsaka starostna skupina otrok lahko nemoteno uživa v svoji igri ali druženju z vrstniki.

To pa še ni vse! Ker smo ravno v času Olimpijskih iger, bodo te počitnice v Atlantisu še bolj zanimive. Tokrat je varstvo obogateno z Olimpijskim programom in obiskom naših vrhunskih športnikov.

Poleg vodnih dogodivščin, si lahko otroci ogledajo tudi Ledeno deželo, ki jih bo popeljala v pravljični svet s pravo ledeno Snežno kraljico.

Tisti najbolj radovedni otroci, se bodo v času teh počitnic lahko udeležili tudi potapljaške delavnice.

Torej, hitro po brisačo in kopalke in v Vodno mesto Atlantis.

Več o programu  Zimske počitnice v Atlantisu v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije

 

Foto: Jan Gregorin


Sledite nam