fbpx

Jubilejni Novoletni skok v morje z rekordno udeležbo

Dogodki

Rekordna udeležba je za več kot 50 % presegla lanskoletno udeležbo, ko je v morje skočilo nekaj več kot 200 udeležencev.

10. Nissin Novoletnega skoka v morje se je na prvi dan novega leta 2014 v Portorožu udeležilo rekordnih 380 pogumnih skakalcev, kaže pregled revizije. V sončnem in toplem vremenu so udeleženci s skokom v hladno morje (11 stopinj) iz desetih evropskih držav postali Ambasadorji novoletnega skoka v morje in se s tem zavezali, da bodo skrbeli za neokrnjenost, čistočo in promocijo slovenskega morja za vedno.  

pr_2014_4Rekordna udeležba je za več kot 50 % presegla lanskoletno udeležbo, ko je v morje skočilo nekaj več kot 200 udeležencev. Najstarejši udeleženec je bil letos star 84 let, najmlajši le 4 leta. Bogate nagrade sponzorjev, spominske diplome, kozarec šampanjca in dobra volja, energičnost ter veselje udeležencev so potrdili, da je organizator pravilno odločil pri  načrtovanju prireditve. Tega posebnega spektakla na prvi dan v letu pa si je ogledalo več tisoč gledalcev, ki so nedvomno uživali v tem množičnem dogodku. Med znanimi udeleženci, ki so pogumno skočili v morje, sta bila tudi Dušan Olaj, podjetnik leta 2013 in Tomaž Gantar, donedavni minister za zdravje, ki je že kar redni gost te prireditve.

Nino Cokan, direktor prireditve: »Veseli obrazi udeležencev in pozitivna energija v zraku ter zahvala in obljuba udeležencev, da se naslednje leto ponovno vidimo, so največ, kar smo lahko doživeli. Še enkrat hvala vsem za izkazan pogum in udeležbo.«

Na Facebook profilu pa bo v naslednjih dnevih organizator podelil še nagradi za najboljši posamični in najboljši skupinski kostum. Zmagovalce bodo določili oboževalci s svojimi všečki. Podrobnosti bodo znane na uradnem Facebook profilu.

pr_2014_3 2014_2

Uradna spletna stran dogodka: http://www.novoletniskokvmorje.eu/
Uradni Facebook profil: https://www.facebook.com/novoletniskokvmorje


Sledite nam


Kako preprečiti okužbe kirurške rane?