fbpx

Jubilejni dobrodelni dogodek Čarobni dan v Kranjski Gori

Novice

Kranjska Gora bo gostila jubilejni 10. Čarobni dan. Vljudno vabljeni.

Dobrodelni družabni dogodek Čarobni dan, je svojo pot začel leta 2009 v Arboretumu Volčji Potok, kamor se vrača vsako zadnjo nedeljo v avgustu. V treh letih in pol je devet Čarobnih dni obiskalo skupaj kar 113.000 otok in njihovih staršev in ostalih družinskih članov. 10. Čarobni dan bo 4. marca 2012 gostila Kranjska Gora, po belih strminah pa se bosta v ta namen spustila tudi Urška Hrovat in Boštjan Romih.

Namen Čarobnega dne je, poleg dobrodelne note, družinam omogočiti aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Pokazati otrokom čare narave, ki smo jih bili v našem otroštvu deležni mi in jih (vsaj za en dan) odtegniti od računalnika. Družine, ki se prijavijo preko spletne strani www.carobnidan.si, se bodo na ta dan lahko naužile smučarskih podvigov, saj za ceno ene odrasle smučarske vozovnice (29€) smuča cela družina. Vabljene tudi vse ‘nesmučarske’ družine, saj je vstop na prizorišče brezplačen. Najmlajši se bodo zabavali  v čarobnih delavnicah ter se preizkušali v zimskih športnih igrah, si ogledali eskimsko vas, najpogumnejši pa poleteli čez otroško skakalnico.

10. Čarobni dan bosta v Kranjski Gori zaznamovali tudi dve smučarski tekmi. Prva je Pokal ALPSKO MLEKO v sklopu smučarske šole URŠKE HROVAT, kjer bodo lahko nastopili vsi otroci vseh starosti, druga tekma pa bo pravcati smučarSKI IZZIV za odrasle, kjer se bodo starši pomerili z BOŠTJANOM ROMIHOM.

56BDFB0A-5C51-11E1-8F2D-199C65B94067Čarobno vzdušje bodo na odru pričarali

  • Nuška Drašček,
  • Brigita Šuler,
  • Alenka Gotar,
  • Lina Kuduzović,
  • Samuel Lucas,
  • harmonikarski orkester Pustotnik
  • plesna skupina Jay Dance Studio

Vsi nastopajoči so se odpovedali honorarju.

Organizator Netvizija bo s pomočjo pokroviteljev 100 otrokom iz socialno šibkejšega okolja omogočil celoletno brezplačno obiskovanje obšolskih dejavnosti.

Obeta se veliko smučarskih užitkov v družbi vrhunskih glasbenikov, plesalcev, smučarjev in zabavljačev.

Kranjska Gora bo prvo nedeljo v marcu zagotovo v znamenju otroške sreče, iskrenega veselja in plemenitih dejanj za kar sta v največji meri zaslužna organizatorja: podjetje Netvizija ter Občina Kranjska Gora.

Oglasno sporočilo


Sledite nam