fbpx

JUB Design Studio praznuje drugi rojstni dan

Novice

V ta namen v JUB-u za september in oktober pripravljajo veliko zanimivih aktivnosti.

studio1

Dol pri Ljubljani, september 2012 – V septembru JUB Design Studio praznuje svoj drugi rojstni dan, v ta namen pa v JUB-u za september in oktober pripravljajo veliko zanimivih aktivnosti. Poleg brezplačnih delavnic, ki bodo potekale v popoldanskem času, bodo za obiskovalce pripravili tudi nagradno žrebanje, razstavno-prodajni salon pa so že opremili z novimi vzorci dekorativnih tehnik, ki so med kupci čedalje bolj priljubljene.

JUB Design Studio, ki deluje v Dolu pri Ljubljani, je prodajni in razstavni salon, v katerem je predstavljen obsežen program izdelkov in storitev podjetja JUB. Obiskovalci lahko v njem najdejo veliko kreativnih idej za vsak dom ter izvirne rešitve za zaščito in dekoracijo notranjih zidnih površin, fasadnih površin, lesa in kovine. Na posebnih izvlečenih panojih je nanesenih preko 350 barvnih odtenkov po JUB barvni karti, kar omogoča večplastno barvno kombiniranje. Predstavljeni so tudi najnovejši barvni trendi in modne barvne kombinacije.

studio1

V galeriji barv in ometov je predstavljenih prek 350 odtenkov barv in ometov po barvni karti JUB na večjih površinah, kar olajša predstavo v prostoru in pripomore k preprostejši odločitvi glede izbora barve zaključnega fasadnega sloja. V galeriji fasadnih sistemov JUBIZOL so predstavljeni različni toplotnoizolacijski materiali kot del JUBIZOL fasadnega sistema in gradbeni detajli s poudarkom na njihovi izvedbi.

Najatraktivnejši del je dekorativni kotiček, ki vključuje predstavitve dekorativnih obdelav površin, z različnimi tehnikami nanosa pa so prikazani izdelki Marmorin (dekorativni akrilni kit), Artcolor (dekorativni gel, namenjen za slikovite in fantazijske obdelave zidnih površin v stanovanju), Decoral (mineralni omet), Jubosil antik (fasadna barva, namenjena dekorativni obdelavi fasadnih in notranjih fino ali grobo ometanih zidnih površin), Glamour (pokrivna metalik zidna barva) in šablone.

Marmorin Spatolato   šablona

Za popolno opremo doma je v JUB Design Studiu tudi kotiček keramike s programom Hydrosol sistem, v katerem so predstavljeni izdelki in programske rešitve za hidroizolacijo teras, balkonov, vodnih zbiralnikov v zemljo vkopanih delov, sanacijo poplavljenih površin, sanacijo kopalnic, program interierja ter eksterierja pa je zaokrožen s programom za vgradnjo keramičnih ploščic.
V razstavnem salonu so na enem mestu na voljo vse informacije, ki jih obiskovalci potrebujejo za lažjo odločitev glede izbire barvnih kombinacij na fasadi ali v notranjih prostorih, hkrati pa so z nasveti na voljo arhitekti, tehnični svetovalci in prodajno osebje, ki obiskovalcem pomagajo pri izbiri ustreznih izdelkov in s tem uresničitvi idej za dom.

Urnik brezplačnih delavnic

Brezplačne popoldanske delavnice dekorativnih tehnik se bodo v jesenskih mesecih v JUB Design Studiu nadaljevale, vsebinsko in praktično pa so prilagojene t.i. »naredi si sam« segmentu. Prikaz tehnik, ki jih omogočajo materiali iz linije JUB Decor, torej Glamour, ArtColor, Marmorin, Jubosil Antik in njihovih kombinacij, pušča prosto pot ustvarjanju in domišljiji vsakemu, tudi malo manj izkušenemu domačemu mojstru. Zaradi velikega števila tehnik in njihove obsežnosti, je JUB razpisal termine po posameznih materialih. Prva delavnica bo 26. septembra, in sicer na temo Marmorina, dekorativnega akrilnega kita. Aktualne razpisane termine in tematike si lahko ogledate na JUB-ovi spletni strani www.jub.eu.

Brezplačne delavnice se bodo izvajale v JUB Design Studiu, in sicer vsako sredo s pričetkom ob 17. uri. Zaželena je predhodna prijava prek e-pošte: [email protected] ali na brezplačni številki 080 15 56.

Trenutno razpisujejo naslednje termine:

Oglasno sporočilo


Sledite nam