fbpx

JT: V nizkem štartu za najodmevnejšo slovensko tekaško prireditev

Javna tribuna, Novice

V torek 9. 9. 2014 od 11. do 12. ure bo tekaški trener Andrej Bivic na voljo za vsa vaša vprašanja na forumu Starševski čvek. Pridružite se nam!

JT-ljubljanski-maratonTekači … Ljudje z velikim srcem, vztrajnostjo, širnim duhom, ljudje v pajkicah, ki jih srečujete zgodaj zjutraj, sredi toplega popoldne, zvečer, v vsakem vremenu … Praktično je že zelo malo ljudi, ki ne tečejo, saj je tek rekreacija, ki je dostopna povsod in vsakomur. In ko enkrat začnete in pričnete v teku uživati, je le še vprašanje časa, kdaj se boste pomerili tudi na kateri od tekaških prireditev. Praktično pred vrati je Ljubljanski maraton 2014. Imate še več kot dovolj časa, da se pripravite in premagate eno od razdalij.

Vse o pripravah, opremi, tehniki, morebitnih poškodbah ter o prehranskih dopolnilih, ki lahko le zvišajo vaše cilje, boste zvedeli v JAVNI TRIBUNI s tekaškim trenerjem in moderatorjem foruma TEK-rekreacija za vseAndrejem Bivicem.

V torek 9. 9. 2014 od 11. do 12. ure bo na voljo za vsa vaša vprašanja na forumu Starševski čvek. Kar pa se vam utrne kdaj kasneje, lahko vprašate na omenjenem forumu.

Vabljeni!

Sponzor Javne tribune je Hiša zdravja z znamko NOW SPORTS.

NOW_Sports_RGB


Sledite nam