fbpx

JT: Odziv Petrola na kampanijo Zamenjaj in prihrani

Javna tribuna, Novice

V mesecu oktobru smo bili zaradi medijske pokritosti vsi seznanjeni z akcijo Zamenjaj in prihrani, ki jo je vodila Zveza potrošnikov Slovenije. Odziv potrošnikov o zamenjavi dobavitelja je pokazal, da …

V mesecu oktobru smo bili zaradi medijske pokritosti vsi seznanjeni z akcijo Zamenjaj in prihrani, ki jo je vodila Zveza potrošnikov Slovenije. Odziv potrošnikov o zamenjavi dobavitelja je pokazal, da obstaja zanimanje za zamenjavo dobavitelja, vendar se vsi ne strinjajo s poslanstvom kampanije Zamenjaj in prihrani.

Dejstvo je, da je zamenjava dobavitelja precej enostavna, brez večjih stroškov, vse kar potrebujemo uporabniki je pregled nad ponudbo.

Ker v največji slovenski energetski družbi Petrol menijo, da lahko ponudijo slovenskim uporabnikom električne energije in plina več kot Zveza potrošnikov Slovenije s svojim partnerjem, tokrat v javni tribuni 19. 11. 2014 ob 10.00 uri na forumu Starševski čvek gostimo Špelo Kastelic, ki vam bo odgovarjala na vsa vprašanja o razmerah na trgu električne energije, na kaj mora biti potrošnik pozoren pri izbiri dobavitelja električne energije, kako poteka menjava in ostale podrobnosti.
petrol-prekolopi

Vabljeni vsi, ki razmišljate o menjavi dobavitelja in tudi tisti, ki želite s konstruktivnim pogovorom ugotoviti dejansko stanje na trgu plina in električne energije. 

Pokrovitelj javne tribune je Petrol


Sledite nam