fbpx

JT: Kako zmanjšati račun za ogrevanje?

Novice

S strokovnjaki Petrola se bomo 12.12. 2012 ob 12.00 pogovarjali o kurilnem olju, ogrevanju, utekočinjenem naftnem plinu (UNP), elektriki in še mnogo več.

S strokovnjaki Petrola se bomo 12.12. 2012 ob 12.00 pogovarjali o kurilnem olju, ogrevanju, utekočinjenem naftnem plinu (UNP), elektriki, toplotnih črpalkah, pečeh na lesno biomaso, IR panelih in čistilnih napravah.

Naftni proizvodi – Trgovanje z naftnimi proizvodi predstavlja Petrolovo osrednjo poslovno dejavnost, s katero v Sloveniji dosega vodilni tržni delež.

Blago za široko porabo in storitve – Trgovanje z blagom za široko porabo in storitvami predstavlja sestavni del Petrolove osrednje poslovne dejavnosti.

Zemeljski in utekočinjeni naftni plin – Na področje plinske energije, ki je dolgoročno zanimiva alternativa tradicionalnim virom ogrevanja, je Petrol pričel resneje posegati leta 1998. Gradnja omrežij, distribucija in trženje plina tako predstavljajo sestavni del Petrolove celovite oskrbe z energenti.

Električna energija – Področje električne energije je mesto v portfelju Petrolovih dejavnosti dobilo v letu 2001. Gre za logično nadgrajevanje obstoječe ponudbe energentov oziroma za zagotavljanje celovite energetske oskrbe.

Okoljska dejavnost – Čiščenje odpadnih voda in oskrba lokalnih skupnosti s pitno vodo. Načrtovanje rešitev pri ravnanju z odpadki. Sanacije okoljskih problemov. To so tri področja, kjer sodelujemo, prispevamo razvijamo in uresničujemo skupno vizijo odgovornosti do okolja.

Vabljeni, da se pridružite v Javni tribuni, ki bo potekala v sredo, 12.12.2012 ob 12:00. uri, na forumu Starševski čvek. Na vsa vaša vprašanja bodo z veseljem in s številnimi izkušnjami odgovarjali strokovnjaki iz Petrola, največje energetske slovenske družbe.

Sodelujoči na javni tribuni: mag. Gorazd Renko – Vodja razvojnih projektov in področja veleprodaje (kurilno olje), Anja Kocjančič – Vodja oddelka področje energetske in okoljske rešitve, Tatjana Špes – Področje energetske in okoljske rešitve , Janez Uršič – Oddelek zemeljski plin, Danijel Vuk – Oddelek energetske rešitve, Primož Rušt – Vodja oddelka elektrika in Lea Petrač – Področje marketing.

 

Oglasno sporočilo 


Sledite nam