fbpx

JT: Da ali NE menjati dobavitelja električne energije?

Dogodki, Javna tribuna, Novice

Zmanjšajte svojo položnico za elektriko in plin (s sodelovanjem v prvem skupinskem nakupu energije v Sloveniji)

Javna tribuna je zaključena. Pogovor si lahko pogledate v forumu Starševski čvek.

Po javno dostopnih podatkih več kot 80 %  gospodinjstev še nikoli ni zamenjalo svojega dobavitelja. A po rezultatih ankete med obiskovalci spletne strani www.zps.si razlog za pasivnost potrošnikov ni zadovoljstvo z obstoječim dobaviteljem, ampak prepričanje, da jim trg energije še ne omogoča, da bi lahko hitro in zanesljivo »prestopili« k ugodnejšem dobavitelju. In zato še vedno plačujejo preveč. ZPS ima odgovor – kampanjo Zamenjaj in prihrani – v kateri bodo za potrošnike poskusili doseči boljšo ponudbo. Tudi dvomi glede varnosti so odveč. Agencija za energijo poudarja, da je menjava varna, do motenj v oskrbi ne more priti.

Zato sodelujte in prihranite tudi vi. Prijavite se zdaj na www.zamenjajinprihrani.si. Prijava je preprosta in nezavezujoča, a obvezna, sodelovanje za vse potrošnike pa brezplačno. Prijave za sodelovanje zbiramo do 15. oktobra 2014.

Če potrošniki pri prijavi potrebujejo pomoč, lahko za dodatne informacije in pomoč pri izpolnjevanju prijave pokličejo brezplačno telefonsko številko 080 80 22  ali vprašanje zastavijo na javni tribuni, ki bo 7. 10. 2014 na forumu Starševski čvek ob 11.00 uri.

zamenjaj-in-prihrani

Pokrovitelj javne tribune je Zveza potrošnikov Slovenije


Sledite nam