fbpx

Jesenski Festival nakupov in zabave v BTC

Dom & prosti čas, Obvestila, Zanimivo, Življenjski slog

Nori popusti na jesenskem Festivalu popustov in zabave v ljubljanskem BTC City.

Vsi, ki uživate v nakupovanju, zagotovo veste, kako dober je občutek, kadar tako zelo želeni izdelek dobite po še posebej ugodni ceni. Predstavljajte si, da bi vas čisto vsaka vaša najljubša trgovina nagradila s prav posebnim popustom. Morda se sliši neverjetno, vendar še zdaleč ni tako. Vaše sanje lahko postanejo resničnost, zato obvezno berite dalje.

Vsi, ki želite doživeti nepozabno nakupovalno izkušnjo in uživati v neštetih popustih, obvezno rezervirajte petek, 19. in soboto, 20. oktober, saj se bo takrat v BTC City Ljubljana odvijal že tradicionalni Festival nakupov in zabave. BTC City Ljubljana bo tako spet postal največje mesto popustov, vsi obiskovalci pa boste oba dneva v nakupih uživali vse do 21. ure.

Obiskovalce Festivala čakajo številne ugodnosti, pripravili pa smo tudi veliko drugih presenečenj, saj vam želimo pričarati zares nepozabno nakupovanje.

Seznam popustov, ki jih za obiskovalce Festivala nakupov in zabave pripravljajo naši partnerji, bo objavljen dan pred festivalom, torej v četrtek, 18. 10. A prijetnih presenečenj še ni konec: Vse, ki želite biti o vseh popustih in ugodnostih obveščeni pred ostalimi, vabimo, da nam zaupate svoje podatke in celoten seznam popustov vas bo v vašem elektronskem nabiralniku čakal že en dan pred uradno objavo. Če to ni res dobra novica!

Otroško dogajanje na Festivalu nakupov in zabave

Da pa bo letošnji Festival nakupov in zabave res nekaj posebnega, smo na različnih prizoriščih pripravili tudi pester spremljevalni program. Zato smo prepričani, da bo vsak družinski član našel nekaj zase.

V petek, 19. in soboto, 20. oktobra, toplo vabljeni v BTC City Ljubljana na Festival nakupov in zabave!

Sajenje semen


Sledite nam