fbpx

Jedilna klop kot si jo želite

Dom & prosti čas, Novice, Zanimivo

Jedilne klopi so idealna rešitev, kadar želite zapolniti jedilni kot, saj nudijo več uporabne …

Klopi za jedilnico so idealna rešitev, kadar želite zapolniti jedilni kot, saj nudijo več uporabne površine  kot stoli in pogosto so tudi bolj udobne.

Pri iskanju sanjske klopi pa hitro pridete do spoznanja, da najti pravo kuhinjsko klop vendar ni tako enostavno. Hitro se pojavijo prepreke; oblika ustrezna, material za vas neprimeren, prevelika oziroma premajhna velikosti ali  klop všečna v vseh pogledih, vendar cenovno nedostopna.

Proizvajalec oblazinjenega pohištva Žakelj  se s svojo ponudbo oblazinjenih klopi prilagodi vsakemu kupcu, saj klop dimenzijsko prilagodi glede na prostor in jo izdela iz materiala in barve po kupčevem izboru. Podnožje klopi je lahko leseno, z barvo po izboru kupca, kovinsko ali oblazinjeno v material kot preostali del klopi.

Kadar so prostori med sabo povezani je dobro, da se na različnih pohištvenih elementih kot na primer sedežna garnitura in kuhinjski stoli ali klop pojavljajo isti materiali in barve. Tako si prihranite nevšečnosti s kombiniranjem in čas, saj vse lahko dobite na enem mestu.

Oglasno sporočilo


Sledite nam