fbpx

Je vaša hiša energetska zapravljivka?

Novice

So vaši računi za energijo previsoki? Prvi korak do prihrankov je posvet z neodvisnim energetskim svetovalcem. Oktobra brezplačno v Centru energetskih rešitev.

So vaši računi za energijo previsoki? Prvi korak do prihrankov je posvet z neodvisnim energetskim svetovalcem. Oktobra brezplačno v Centru energetskih rešitev.

Več in prijava na brezplačno energetsko svetovanje.

»Škoda, ker nisem prišel že prej.« To je najpogostejša izjava, ki jo energetski svetovalec Simon Brlek sliši od svojih strank. Razlog je, da večina teh pred obiskom ključne informacije o energetski obnovi doma išče na spletu. Ta seveda ponuja malo morje vsebine, a v resnici bolj malo kvalitetnih odgovorov. Tako se hitro zgodi implementacija napačnih rešitev, s katerimi ne dosežemo želenega cilja.

Vsaka hiša ali stanovanje imata namreč – enako kot človek – edinstvene značilnosti. Univerzalni odgovor na vprašanje, kako prihraniti energijo v vašem domu in s tem privarčevati, tako enostavno ne obstaja. Obstaja pa specifičen odgovor, ki vam ga lahko na primeru vašega doma sestavi energetski svetovalec Simon Brlek. Oktobra bo v Centru energetskih rešitev svetoval brezplačno.

CER_580px

Če vas torej zanima, kateri energent izbrati za ogrevanje, na kaj morate paziti pri menjavi oken, katera je najbolj učinkovita izolacijska rešitev ali karkoli drugega, povezanega z energijo v vašem domu, je Center energetskih rešitev pravi naslov za vas. Ne izgubljajte več časa na spletu! Pohitite s prijavo in si zagotovite svoji individualen termin z neodvisnim energetskim svetovalcem.

Več in prijava na brezplačno energetsko svetovanje.

Kdo bo postavil energetsko diagnozo vaši hiši? 

simon_290pxSimon Brlek je zdravnik za energetske probleme vašega doma. Je inženir strojništva, ki se že vrsto let ukvarja  predvsem z energetskim svetovanjem, s pripravo vlog za subvencije Eko sklada in energetskimi izračuni po metodi PHPP (Passiv-Haus-Projektirungs-Paket), ki so zahtevani s strani Eko sklada.

Sodeluje pri energetskih pregledih javnih objektov, zasebnih poslovnih objektov in stanovanjskih hiš ter nadzoruje gradnje energijsko učinkovitih zgradb. Lani je pridobil tudi licenco za izdelavo energetskih izkaznic.

Skupaj z ženo in tremi otroci živi v Mekinjah nad Stično, in sicer v hiši, ki je bila leta 2007 na natečaju »Moj dom« razglašena za energetsko najbolj učinkovito enostanovanjsko hišo v Sloveniji.

Oktobra vas pričakuje v Centru energetskih rešitev! Več in prijava na brezplačno energetsko svetovanje.

Oglasno sporočilo


Sledite nam