fbpx

Javna tribuna: Zdraviliško zdravljenje otrok in mladine

Novice

MZL Debeli rtič predstavlja edino mladinsko obmorsko klimatsko zdravilišče v Sloveniji.

MZL Debeli rtič predstavlja edino mladinsko obmorsko klimatsko zdravilišče v Sloveniji.

Center zdravjaMladinsko zdravilišče Debeli rtič s svojo čudovito lokacijo in zdravilno mikroklimo se že leta uvršča v sam vrh slovenskih zdravilišč, ki poskrbijo za otroke in mladino z različnimi zdravstvenimi težavami. Ima priznana dva naravna faktorja – blagodejno mikroklimo in morsko vodo, ki dokazano uspešno lajšajo zdravstvene tegobe, ki so povezane z obolenji dihal, ušes, obolenji kože ter alergijami. Učinke morske vode s pridom izkoriščamo v primeru rehabilitacije po poškodbah in operacijah lokomotornega aparata.

Zdravstvene programe in medicinsko rehabilitacijo izvajamo v skladu s strokovno doktrino za posamezne indikacije oziroma standarde, program pa temelji na klinični sliki oskrbovanca in je v skladu z doktrino rehabilitacijskega programa za otroke, ki ga izvajajo na Pediatrični kliniki v Ljubljani ter otroškem oddelku Inštituta za rehabilitacijo v Ljubljani.

V tokratni javni tribuni bomo govorili o zdraviliškem zdravljenju otrok in mladine. Z nami bo gospa Breda Prunk Franetič, dr.med., vodja zdravstva v zdravilišču in letovišču Debeli rtič.

Kdaj ste upravičeni do zdraviliškega zdravljenja vaših otrok, kako do odločbe, kakšen je postopek, kako pogosto lahko to pravico uveljavljate,… vse to in še več lahko izveste v tokratni javni tribuni.

Spoznajte vse prednosti našega edinega obmorskega zdravilišča za otroke iz prve roke.

Vabljeni v četrtek 13.2. ob 11h na forum Starševski čvek.

Oglasno sporočilo


Sledite nam