fbpx

Javna tribuna: Zakaj je dobro biti član Programa zvestobe?

Dom & prosti čas, Javna tribuna

Ali ste že član Programa zvestobe Telekoma Slovenije? Včlanitev je brezplačna, točke ugodnosti pa lahko porabite za različne ugodnosti.

Unovčite točke za ugodnost pravočasno

Točke ugodnosti prejmete že ob včlanitvi, nato pa se vam celo leto zbirajo samodejno.

Vse člane želimo spomniti, da lahko točke, ki ste jih zbrali v letu 2018, porabite najkasneje do 31. 3. 2019. Preverite stanje svojih točk v Mojem Telekomu ali se oglasite na najbližjem prodajnem mestu.


Točke lahko unovčite za polnitev računa Mobi, za izposojo dobrega filma, za popust pri nakupu izdelkov v E-trgovini ali za nakup izdelka na 24 obrokov.

Na trgu je veliko izdelkov in za pravi izbor lahko porabimo veliko časa. Člani Programa zvestobe Telekoma Slovenije imate pri tem prednost, saj vam je na voljo več kot 180 izbranih kakovostnih izdelkov, ki jih lahko kupite po akcijski ceni na 24 obrokov in brez obresti.

V tokratni Javni tribuni bo za vprašanja in predloge na voljo ekipa svetovalcev, ki skrbi za člane Programa zvestobe in ponudbo ugodnosti.

Akcijske izdelke si lahko ogledate na spletni strani.

Pridružite se nam na Javni tribuni, 20. 2. 2019 ob 11. uri, na forumu Starševski čvek, morda prav v ponudbi Programa zvestobe najdete odlično idejo za darilo, pri tem pa še prihranite.


Sledite nam