Javna tribuna: Za svilnato gladek dotik

Pozabite lahko na nenehno britje ter prihranite čas in uživajte v vedno gladki koži, brez vraščenih dlačic.

Zima se približuje in marsikatera dama si je oddahnila, da je za nekaj časa opravila z nenehnim odstranjevanjem dlak nog, pazduhe, linije bikini in obraza. Toda tudi v hladnejšem delu leta ostajate aktivne in si boste najverjetneje privoščile vadbo, savno, toplice ali nosile najlonske nogavice, zato sta nega in videz kože brez dlačic prav tako pomembna.

Resnično preprosto in učinkovito rešitev za svilnato gladko kožo brez bolečin ponuja Philips z edinstvenim IPL-odstranjevalcem dlačic Lumea. Je najučinkovitejša nova tehnologija, ki ob pravilni uporabi zagotavlja svilnato gladkost kože, ki jo vzdržujete le še z 20-minutnim tretmajem vsakih 6 do 8 tednov. Lumeo lahko varno, preprosto in hitro uporabljate v udobju in intimi vašega doma.

Pozabite lahko na nenehno britje, tretmaje z depilatorji, voskanje ali drage obiske pri kozmetičarki, hkrati pa prihranite čas in uživate v vedno gladki koži, brez vraščenih dlačic, mozoljčkov in rdečice.

Po uporabi edinstvenega IPL-odstranjevalca dlačic Lumea lahko tretmaje nato opravljamo zgolj še po potrebi, koža brez dlačic, urejen in brezskrben vsakdan pa postanejo samoumevni.

Odstranjevalec dlačic Philips Lumea dosega odlične rezultate na večini tipov kože in dlačic:

  • bistveno zmanjša rast dlačic po samo treh postopkih na začetku na vsaka dva tedna,
  • vidni in dolgotrajni rezultati po prvih štirih do petih uporabah, ko s tretmaji nadaljujemo le še vsakih 6 do 8 tednov.

Če se Lumea uporablja redno in po navodilih, je odstranjevanje dlak s tehnologijo IPL neboleče, varno in nežno tudi na občutljivi koži in predelih telesa. Lumea poskrbi za najmanj 75 % zmanjšanje rasti dlak že po prvih treh tretmajih, pri čemer koža ostaja gladka kar do 8 tednov.

philips-dr-mateja-lisjakGostja in sogovornica dermatologinja Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije bo odgovorila na vprašanja o problematiki poraščenosti ter kako jo učinkovito, dolgotrajno in varno odpraviti. Predvsem pa bo beseda tekla o novi resnično neboleči in presenetljivo učinkoviti tehnologiji za vzdrževanje gladke kože, IPL-depilaciji, ki je varna in primerna tudi za domačo rabo.

V tej javni tribuni bomo torej spregovorili o novi obliki neboleče depilacije, ki resnično deluje. Pridružite se nam s svojimi vprašanji v sredo, 9. 11. 2016, ob 13.00 uri na forumu Starševski čvek.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
28.03.2024 ob 19:17
296,669
28.03.2024 ob 19:23
112,967
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close