fbpx

Javna tribuna: Shiatsu energija, ki je tvoje zdravje

Javna tribuna, Novice

Shiatsu je zaradi svojega učinka na na Zahodu ena od najbolj uveljavljenih zdravilskih metod in ena redkih komplementarnih, ki jo je v kar nekaj evropskih državah moč opravljati preko koncesije.

Shiatsu je zaradi svojega učinka na  na Zahodu ena od najbolj uveljavljenih zdravilskih metod in ena redkih komplementarnih, ki jo je v kar nekaj evropskih državah moč opravljati preko koncesije. Je tradicionalna japonska zdravilna veda, ki ob priznavanju in spoštovanju pojma energetsko zdravje aktivira človekove potenciale tako da nastanejo pogoji pod katerimi se aktivirajo samoozdravitveni procesi v telesu. Ti procesi potekajo na fizičnem, emocijskem , mentalnem in duhovnem nivoju.

shiatsu-masaze

Prav zaradi učinkovitosti je shiatsu na Zahodu dobro sprejet in z povpraševanjem so se pojavile tudi shiatsu šole, ki so z izšolale vrhunske shiatsu terapevte, ki so dober sloves shiatsa še utrdili. Tudi v Sloveniji  smo pred dvema letoma v sodelovanju z eno najstarejših in priznanih  shiatsu šol v evropi  British school of shiatsu-Do ustanovili Shiatsu šolo Panacea, ki trenutno edina v Sloveniji izvaja izobraževanje, ki zadostuje kriterijem za nudenje profesionalnega nivoja shiatsa.

V tokratni javni tribuni, boste lahko povprašali vse o shiatsu; kako deluje na telo, na čem temelji, lahko boste povprašali vse o izo terabraževanju na shiatsu šoli Panacea, izvedeli zakaj je pomembno, da greste k ustrezno izšolanemu zdravilcu, boste vedeli, da je ustrezno izobražen, ker je le to temelj, da ne bo storil resne strokovne napake.

Javno tribuno bo vodil Jani Golobič, shiatsu terapevt in sa učitelj shiatsa(t) in ustanovitelj Shiatsu šole Panacea, Ljubljana, ki je polnopravni član skupine British school of Shiat Su-Do.

Vabljeni v sredo 8. 4. 2015 ob 11h na forum Starševski čvek.

Pokrovitelj javne tribune je Panacea


Sledite nam