fbpx

Javna tribuna: Prenovljeno nezgodno zavarovanje za otroke in mlade

Družina, Javna tribuna, Otroški svet, Zdravje otrok

O dilemi, ali zavarovati otroka, za kakšno premijo, kje in kako ter kako prijaviti škodo, bo v tokratni javni tribuni, 12. 9. 2018, ob 11. uri, odgovarjala ekipa strokovnjakov Zavarovalnice Triglav.

Ob začetku šolskega leta se starši sprašujemo, ali otroka še dodatno nezgodno zavarovati, in predvsem pri kateri zavarovalnici? Ponudbe zavarovalnic so pestre, zato verjamemo, da je težko izbrati tisto, ki bo najbolj ustrezala potrebam otroka ali mladostnika. Številni starši se neradi odločajo za nezgodno zavarovanje, saj na odškodnino gledajo predvsem skozi neprecenljivo vrednost otroškega življenja. Vendar pa ustrezno zavarovanje v veliki meri lahko ublaži finančne posledice, ki jih prinaša nezgoda in z njo povezane spremembe v življenju, še zlasti, kadar ta pusti trajne posledice.

Zavarovalnica Triglav je prenovila paket nezgodnih zavarovanj za otroke in mladostnike in tako prinaša kar nekaj novosti.

O dilemi, ali zavarovati otroka, za kakšno premijo, kje in kako ter kako prijaviti škodo, bo v tokratni javni tribuni, 12.9.2018, ob 11. uri, odgovarjala ekipa strokovnjakov Zavarovalnice Triglav.

Sledite nam