Javna tribuna: Poletje brez neželenih dlačic

Javna tribuna, Lepota, Zanimivo

Vabimo vas, da sodelujete v tokratni javni tribuni, ko bo beseda tekla o zanesljivi, učinkoviti in neboleči obliki depilacije, ki se lahko izvaja v udobju lastnega doma.

Laser ali IPL? V čem je razlika? Kako točno IPL deluje na rast dlačic? Ali je uporaba IPL naprave varna doma? Ali lahko pri uporabi IPL naprave pride do opeklin? Ali lahko IPL uporabljamo, če imamo krčne žile? Kako previdni moramo biti pri uporabi na mestih, kjer imamo znamenja? Ali IPL boli? Kaj pa je z vraščanjem dlačic? Je uporaba primerna tudi za moške?

Z nami bo strokovnjak prim. Boris Kralj, dr. med., specialist dermatovenerolog, flebolog, ki bo odgovarjal na vaša vprašanja, povezana z odstranjevanjem neželenih dlak na telesu in obrazu. Predvsem se bomo posvetili relativno novi IPL tehnologiji za doseganje in vzdrževanje gladke kože, ki se je iz kozmetičnih salonov preselila v udobje doma.

Vabimo vas, da se nam pridružite v javni tribuni, ki bo potekala v sredo, 18.4.2018 od 11h- 12h.

Dobrodošli!

 

RSS Ustavi se!

 • Vdihni spokojnost
  Ko govorimo o obvladovanju stresa in njegovih posledicah, so vzhodne tradicionalne metode zelo dobrodošle, saj iskanju ustreznih rešitev – zdravila, vedenjske intervencije ali podobno.
 • Nadzorovan umik
  Dolgo sem ostala pod prho. Spirala sem s sebe njene ostudne besede, pa se me še danes držijo kot prilepljene. Ostala pa mi je zavest, da sem ravnala prav, ker sem ohranila mirno kri in se nadzorovano umaknila.
 • Ujeti v prestrašenem telesu
  Življenje s spominom prestrašenega telesa prinaša pomanjkanje občutka varnosti, kar še dodatno povečuje občutke strahu in nam onemogoča živeti svobodno življenje znotraj sebe in v odnosih.
 • Razumevanje in dvigovanje ženske moči
  Čeprav naj bi ženske po tradiciji veljale za »šibkejši« spol, pa skrivamo v sebi vendarle izjemno moč, drugačno moč, saj ne pravijo zaman, da ženska podpira tri vogale hiše. 
 • Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači
  Kdorkoli bere te vrstice ... Vedi, da si vreden ljubezni, sposoben, lep, unikaten takšen kot si. Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači in ponižuje, saj vsak človek ima dušo in duša zaboli.