fbpx

Javna tribuna: Lahkih nog naokrog!

Dogodki, Novice

Gost in vaš sogovornik bo Robert Terčelj, ki z ekipo Farmedice podpira uporabo zdravil rastlinskega izvora, fitoterapijo.

Javna tribuna je končana. Pogovor si lahko preberete v rubriki Starševski čvek.

Mnogi se v toplejših dneh ne morejo strinjati s to trditvijo. Zakaj? Žile v nogah se skozi čas razširjajo in povzročajo težave. Pojavijo se krči, po katerih tudi nosijo svoj naziv – »krčne žile«, noge na kakšen vroč dan pošteno zatečejo, postanejo težke, vroče in neznosno srbeče. Ni potrebno, da se sprijaznimo s tem. Obstaja kar nekaj terapij, ki nam težave odpravljajo ali lajšajo. Tokrat bomo govorili o edinem zdravilu v Sloveniji, ki v obliki tablet z divjim kostanjem deluje na notranji strani žil – tam, kjer se težave pričnejo in dogajajo.

Venaforce-tbl-30-škatla-in-stekleničkaKako lahko uporabimo tablete Venaforce Alfreda Vogla, koliko časa, lahko nosimo sočasno kompresijske nogavice, jih lahko jemljemo sočasno z drugimi zdravili itd. – to so le nekatere izmed številnih tem. Pridružite se nam z vašimi vprašanji!

Gost in vaš sogovornik je bil Robert Terčelj, ki z ekipo Farmedice podpira uporabo zdravil rastlinskega izvora, fitoterapijo.

Tokratna javna tribuna je potekala v četrtek 5. 6. 2014 med 11. in 12. uro na forumu Starševski čvek.

Pokrovitelj javne tribune je podjetje Farmedica.


Sledite nam