fbpx

Javna tribuna: Korak do boljšega in lepšega sveta

Novice

V sredo ob 11:00, si rezervirajte eno uro za debato o tem, kako lahko z majhnimi koraki spremenimo svet.

Trije stebri – zeleno, zdravo, odgovorno

V Lidlu Slovenija so pod projektom Ustvarimo boljši svet strnili tri stebre in jih poimenovali: »Lidl, zeleno podjetje«, »Lidl, zdravo podjetje« in »Lidl, odgovorno podjetje«. V okviru vsakega stebra so združili različne aktivnosti, ki so jih že izvedli, obenem pa so dodali tudi zaveze za svoja prihodnja dejanja.

V podjetju Lidl Slovenija so svojo predanost družbeno odgovornemu poslovanju strnili v celovitem projektu Ustvarimo boljši svet. V sklopu projekta bodo nadgradili dosedanje dejavnosti ter dolgoročno utrjevali svoje delo kot zeleno, zdravo in odgovorno podjetje. Pri tem bodo k dejavnemu sodelovanju spodbujali tudi zaposlene, poslovne partnerje in kupce, stičišče za predstavitev dejavnosti, novosti in idej za boljši svet pa je spletna stran www.boljsi-svet.si.

V sredo, 19.6.2013, bo od 11:00 do 12:00 na forumu Starševski čvek, potekala Javna tribuna o tem, kako lahko z majhnimi koraki spremenimo svet na bolje. Pridružili se nam bodo strokovnjaki iz Lidl Slovenija, ki delujejo  tudi v okviru projekta Ustvarimo boljši svet.

Vabljeni, da se nam pridružite!

med_over_net_boljsi-svet_612x150

Oglasno sporočilo


Sledite nam