fbpx

Javna tribuna: Nezgodna zavarovanja otrok in mladine

Dogodki, Novice

Ponudba zavarovalnic je velika, zato je včasih kar težko izbrati tisto, ki bo najbolj ustrezala potrebam otroka ali mladostnika. V tokratni javni tribuni bomo gostili Mitjo Favaia, strokovnjaka …

Ob začetku šolskega leta so starši postavljeni pred izbiro nezgodnih zavarovanj za otroke. Ponudba zavarovalnic je velika, zato je včasih kar težko izbrati tisto, ki bo najbolj ustrezala potrebam otroka ali mladostnika. Številni starši se neradi odločajo za nezgodno zavarovanje, saj na odškodnino gledajo predvsem skozi neprecenljivo vrednost otroškega življenja. Vendar pa ustrezno zavarovanje v veliki meri lahko ublaži finančne posledice, ki jih prinaša nezgoda in z njo povezane spremembe v življenju, še zlasti, kadar ta pusti trajne posledice.

puncka-forumV tokratni javni tribuni bomo dne, 24. 9. ob 11:00 uri na forumu Starševski čvek gostili Mitjo Favaia, strokovnjaka za nezgodna zavarovanja iz Zavarovalnice Triglav, kateremu boste lahko postavili vprašanja na temo izbire prave zaščite za vašega otroka.

Med drugim bo pojasnil:

  • Kaj točno krije nezgodno zavarovanje in kaj pomenijo izrazi na zavarovalni polici?
  • Kako zavarovati otroka, ki je aktiven športnik?
  • Kakšna kombinacija kritij je najbolj primerna?
  • Kaj pomeni progresivno izplačilo premije v primeru trajne invalidnosti?
  • Kaj vključuje novo zavarovanje Nezgoda komplet?

Pokrovitelj javne tribune je Zavarovalnica Triglav


Sledite nam