fbpx

Javna tribuna: Kako veste, da ste se zares uspeli sprostiti?

Javna tribuna

Prihaja čas praznikov. Čas, v katerem nam družbeni običaji in mediji že skoraj nalagajo dolžnost do veselja in obdarovanja. In prav to je tudi čas, v katerem mnogi občutijo še večjo stisko.

Dodatne stiske med prazniki se pojavijo iz različnih razlogov. Od tega, da svojim bližnjim zaradi finančne stiske ne moremo kupiti darila, mnogi pa se med prazniki počutijo še bolj osamljene in pozabljene. Zdaj v času nenehne negotovosti, izgub in strahu pred prihodnostjo zaradi epidemije, je teh stisk še več.

Zato je zdaj pravi čas, da se naučite načina za uspešno zaustavitev misli, ki vas bremenijo in jih preusmerite v bolj prijetne. Mnogo ljudi je že preizkusilo razne načine sproščanja, meditiranja, a neuspešno. To s pomočjo meritev ugotavljajo tudi pri podjetju SITA. Gostji tokratne Javne tribune bosta ga. Blanka Seliškar (Gašperlin), višja medicinska sestra in ga. Sandra Preradović, univ. dipl. sociologinja iz podjetja SITA, ki bosta z vami spregovorili o tej temi.

Priružite se nam v sredo, 23. decembra 2020, ob 11. uri, na forumu Starševski čvek. Sogovornici bosta z vami delili praktične nasvete, kako preusmeriti črne misli v bolj prijetne in vam pomagali pri reševanju stisk.

Vabljeni k sodelovanju.


Sledite nam