fbpx

Javna tribuna: Kako učinkovito in zdravo shujšati

Novice

Prekomerna telesna teža ni le lepotna napaka, ampak lahko resno ogrozi zdravje.

Health_28Prekomerna telesna teža ni le lepotna napaka, ampak lahko resno ogrozi zdravje

Po nekaterih podatkih bi se moral hujšanja resno lotiti skoraj vsak peti Slovenec. Če tudi vi sodite mednje, vam je med množico preparatov na voljo tudi strokovna pomoč s pro­gramom hujšanja, ki se izvaja pod zdravniškim nadzorom, pomaga pri odpravi nevarnih odvečnih kilogramov in vas nauči, kako v prihodnje zaživeti bolj zdravo in zadovoljno.

Razstrupljanje – naložba v naše telo

Ko se očistimo strupov in razbremenimo telo, lahko vnovič vzpostavimo energetsko ravnotežje. Če to storimo pod strokovnim vodstvom, bo učinek še dolgotrajnejši.

Dejstva so znana: z industrijsko predelano hrano v telo vnašamo tudi kopico strupov, ki so vzrok za večino bolezni sodobnega časa. Svoje prinese tudi stres in kar naenkrat smo utrujeni, brez volje in energije. Vse to je breme, ki ima negativen učinek na naše zdravje. Izhod iz tega je pravilna prehrana ter čiščenje telesa – pod strokovnim vodstvom.

Vse o zdravem hujšanju in razstrupljanju se bomo pogovarjali v tokratni javni tribuni, ki bo potekala v četrtek, 23.5. ob 11h na forumu Starševski čvek.

Z nami bo nutrionistka Janja Strašek, svetovalka za prehrano v Termah Šmarješke Toplice.

janja-strasek

Vabljeni, da se nam pridružite z vprašanji, izkušnjami in morebitnimi dilemami.

Health_21

Oglasno sporočilo


Sledite nam