fbpx

Javna tribuna: Kako najhitreje izbrati dobro darilo za svoje najbližje?

Zanimivo

Bliža se veseli december in čas obdarovanja. Praznični dnevi so odlična priložnost, da si vzamemo čas zase in svoje bližnje, za druženje in iskren pogovor. Ob tem si zaželimo veliko dobrih želja in prijaznih nasmehov, svojim bližnjim pa radi podarimo tudi nekaj dobrega.

Že veste kaj boste kupili svojim bližnjim? Ste že razmišljali kaj boste izbrali najstniku, partnerju ali babici? In kam boste letos šli po nakupih?

Za vse, ki vam primanjkuje časa, idej ali pa vam brskanje po trgovinah ni v veselje, priporočamo spletne nakupe.

Na spletu obstaja kar nekaj trgovin, kjer lahko kupite različna darila, izdelke pa v nekaj dneh dobite na izbrani naslov v Sloveniji.

E-trgovina pa vam tokrat ponuja še nekaj več.


Vprašajte strokovnjake v sredo, 14. 11. ob 11h


V tokratni Javni tribuni v sredo, 14. 11. ob 11.uri na forumu Starševski čvek, bodo za vas na voljo strokovnjaki s sveta prodaje, ki bodo na voljo za spletno svetovanje in vsa dodatna vprašanja.

Pripravili so seznam dobrih idej, kjer lahko vsakdo najde nekaj uporabnega za otroke, najstnike, ljubitelje dobre tehnike ali ljubitelje športa ter babice in dedke.

Izdelke si lahko ogledate na www.telekom.si/e-trgovina, kjer najdete slike in opise. Svetovalci pa vam bodo v javni tribuni lahko odgovorili tudi na vaša dodatna vprašanja o izdelkih ter možnostih nakupa prek E-trgovine.

Dobro je preveriti praznično ponudbo, ki vsako leto prinaša številne akcijske ugodnosti, zato se nam pridružite v Javni tribuni, morda prav tu najdete odlično idejo ali darilo za vas ali za svoje najbližje.


Sledite nam