fbpx

Javna tribuna: Imate težave z zadnjikom?

Javna tribuna, Novice

Vas srbi, peče, krvavite, opažate izcedek, težko sedite? Morda imate težave s hemoroidi. Hemoroidi (nekateri jih poimenujejo tudi »zlata žila«) so normalna anatomska struktura …

zadnjik-tezave-zadnjica

Vas srbi, peče, krvavite, opažate izcedek, težko sedite? Morda imate težave s hemoroidi. Hemoroidi (nekateri jih poimenujejo tudi »zlata žila«) so normalna anatomska struktura v človeškem telesu. Torej hemoroide imamo vsi, vendar ne delajo vsem težav.

Povečani hemoroidi pa so dokaj pogosta težava. Zavedati se je potrebno tudi, da hemoroidov ni mogoče popolnoma odstraniti. Z različnimi metodami zdravljenja jih lahko manjšamo in tako preprečujemo, da bi povzročali težave.

V tokratni javni tribuni se bomo posvetili vprašanjem o težavah z zadnjikom. Vas skrbi kaj se dogaja ‘tam zadaj’? Imate vprašanje o zdravljenju hemoroidov. Pridružite se nam z vašimi vprašanji v sredo 13.5. ob 19h na Starševskem čveku.

Za odgovore in nasvete vam bo na voljo:  asist. Ana Ramšak, dr. med. Odgovarjala bo neodvisno od pokrovitelja javne tribune.

Vabljeni!

Pokrovitelj javne tribune je Servier Pharma


Sledite nam