JAVNA TRIBUNA: Imate težave s sklepi, vendar ne želite na operativni poseg?

Bolezni, Javna tribuna, Zanimivo, Zdravje

Vabimo vas, da sodelujete v tokratni javni tribuni, ko bo beseda tekla o obnavljanju poškodovanih in bolečih sklepov ter zdravljenju z matičnimi/izvornimi celicami.

Kaj so matične celice, kako lahko pomagajo in čemu služijo so najpogostejša vprašanja bolnikov, na katera bo v javni tribuni v sredo, 23. 5. 2018 ob 11.00 uri na forumu Starševski čvek odgovarjal dr. Milan Milošević iz Poliklinike Ribnjak. Odgovoril vam bo na vsa vprašanja v zvezi z bolečimi in poškodovanimi sklepi ter artrozo.

Biološka metoda zdravljenja brez rezanja je trenutni trend v celjenju in regeneraciji poškodovanih sklepov, kit in vezi.

Matične celice, pridobljene iz maščobnega tkiva, imajo velik potencial pri obnovi hrustanca, regeneraciji kosti, zdravljenju artritisa, celjenju tetive, najpogosteje pa se uporablja za ortopedsko zdravljenje poškodb sklepov.

Zdravljenje, ki omogoča regeneracijo in ne le lajšanja bolečin!

Vabimo vas, da se nam pridružite v javni tribuni, ki bo potekala v sredo, 23. 5. 2018 ob 11.00 uri.

Pridružite se nam z vprašanji ali osebnimi izkušnjami!

 

RSS Ustavi se!

 • Kako sem se in se soočam s svojimi strahovi
  Z znanjem za življenje in vsakodnevnim delom na sebi sem se uspela osvoboditi tudi največjih frustracij in strahov
 • Vonj oceana, nežen vetrič in mir – 5-minutni odklop
  V mnogih literaturah je stresni odgovor zložen v predalčke – stopnja ena, dva, tri itd. Vendar to je le teoretična interpretacija stresnih reakcij, ki pa se od posameznika do posameznika razlikuje.
 • C4
  Takratna izguba službe in nenadna smrt očeta so me pretresli do temeljev. V vrtincu zame že tako prehitrega življenjskega tempa, ki me je pogoltnil, in dodatnega šoka nisem mogla več dihati ...
 • Potlačen strah nezavedno prenašamo na potomce
  Zavedanje širšega družinskega konteksta vzorca potlačenja strahu nam daje možnost notranje biološke in psihološke osvoboditve ter omogoča, da potlačenega strahu ne prenašamo na naslednje potomce.
 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.