fbpx

Javna tribuna: Enostavno in hitro do specialista

Javna tribuna, Zdravje, Zdravje in bolezni

Tema tokratne javne tribune bodo zavarovanja, ki omogočajo hiter dostop do zdravstvenih storitev. Z nami bodo strokovnjaki s področja dodatnih zdravstvenih zavarovanj iz Triglav, Zdravstvene zavarovalnice.

Kljub hitremu tempu življenja in številnim obveznostim skrbite za svoje zdravje. V družini vse spodbujate k redni telesni aktivnosti in pravilni prehrani, saj se zavedate, da lahko le zdravi opravimo vse naše obveznosti uspešno. Kljub temu pa se zgodi, da morate kdaj obiskati osebnega zdravnika in prejmete napotnico za specialistični pregled.

Javna tribuna na temo dodatnega zdravstvenega zavarovanja bo potekala v sredo, 14. 4. 2021, ob 11. uri na forumu Starševski čvek. Na vaša vprašanja bodo odgovarjali strokovnjaki s področja dodatnih zdravstvenih zavarovanj iz Triglav, Zdravstvene zavarovalnice.

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista in urejanje termina. Pa ste vedeli, da se lahko obrnete na zdravstveno osebje asistenčnega centra Zdravstvena točka, ki namesto vas poišče izvajalca zdravstvenih storitev in vam organizira termin pri specialistu že v nekaj dneh?

Na kaj vse pa je potrebno paziti, kadar izbirate dodatno zdravstveno zavarovanje? Katera so tista kritja, ki v primeru poškodbe ali bolezni najbolj pomagajo in kdaj vse pridejo prav?

Ne dovolite, da vam v primeru poškodbe ali bolezni dodatne skrbi povzroča še predolgo čakanje na specialista. Zagotovite si hitro obravnavo in povratek v aktivno življenje ter dovolite, da takrat za vas poskrbi vaš partner za zdravje.

Vse to boste lahko v tokratni javni tribuni vprašali strokovnjake iz Triglav, Zdravstvene zavarovalnice. Potekala bo na forumu Starševski čvek, v sredo, 14. 4. 2021, ob 11. uri.


Sledite nam