fbpx

Javna tribuna: Decembrsko dogajanje v BTC

Novice

Se sprašujete, kje v Ljubljani lahko najdete brezplačne zabavne aktivnosti za najmlajše? Letos vam BTC City nudi še en razlog za obisk!

btc city

btc cityDecember je čas praznovanj in obdarovanj, majhnih in velikih pričakovanj, toplih objemov in otroškega smeha. V BTC Cityju vam zato v tem času pripravljajo posebna presenečenja.

V tokratni javni tribuni lahko iz prve roke izveste, kaj vse boste lahko v BTC-ju počeli.

Veseli december v BTC Cityju

Se sprašujete, kje v Ljubljani lahko najdete brezplačne zabavne aktivnosti za najmlajše? Letos vam BTC City nudi še en razlog za obisk! S Kristalne palače se spušča 110-metrska simbolična skakalnica, ki že od daleč opominja na pogum naših smučarskih skakalk. Skakalnica pa je posvečena tudi vsem malčkom, otrokom in vsem mladim po duši. Iztek velike skakalnice je namreč postal kraj srečevanja, druženja in številnih možnosti preživljanja prostega časa. Tam je še posebej živahno ob nedeljah, ko prizorišče preplavijo iskriv otroški smeh in vriski navdušenja.

Vabljeni na družinske urice pod Kristalno skakalnico!

V sklopu družinskih nedelj za dobro voljo ves december, od 10. do 12. ure, z zimskimi igricami skrbijo animatorji Teatra Cizamo in navihani klovn Žare. Vsako nedeljo, ob 11. uri, mlade nadobudneže razveseljujejo posebni nastopi:

  • 16. decembra bo predpraznično vzdušje pričaral nastop učencev pevske delavnice »Popsing«, ki poteka pod vodstvom Marjetke Vovk in Raaya. Glasbena gostja dogodka  bo Nika Zorjan, mlada, vzhajajoča zvezdica slovenske pop scene;
  • 23. decembra bomo ob v glasbeni spremljavi božičnega koncerta s prijetno praznično melodijo pričakali Božička;
  • 30. decembra pa se bo pod Kristalno skakalnico ustavil tudi Dedek Mraz s svojim spremstvom.

Btc cityDričanje – brezplačna zabava za vso družino

Velika skakalnica se izteka v poligon za dričanje. Z devetimi metri višine se sicer ne more primerjati s skakalnico na Ljubnem, kjer potekajo tekme svetovnega pokala v ženskih smučarskih skokih. Kljub temu pa na njem lahko izkusite pravšnjo mero adrenalina. Če želite preizkusiti brezplačen poligon za dričanje, primeren tudi za najmlajše, se lahko vsak dan v decembru ustavite ob Kristalni palači. Da malim in velikim ljubiteljem adrenalina ne bo zmanjkalo energije, bodo za zimsko okrepčilo poskrbeli na okoliških stojnicah.

Več o decembrskem dogajanju boste izvedeli v četrtek, 13.12. ob 11h na forumu Starševski čvek, kjer bo potekal klepet o dogajanju ob vznožju Kristalne palače. Z nami bo ga. Maja Oven, direktorica za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi.

Vabljeni!

Oglasno sporočilo 


Sledite nam