fbpx

Javna tribuna: Ali veste koliko denarja boste potrebovali po upokojitvi? Preverite in že danes poskrbite za lepšo prihodnost!

Javna tribuna, Življenjski slog

Ste kdaj razmišljali o tem, koliko denarja bi potrebovali, če bi tudi po upokojitvi želeli ohraniti življenjski slog?

Kakovost našega življenja v prihodnosti bo v veliki meri odvisna od naših prihrankov. Dokazano je, da tisti, ki imajo zastavljene cilje, privarčujejo več in hitreje od tistih brez njih. Zato je ključno, da si že danes zastavimo cilj in pri varčevanju tudi vztrajamo.

V Modri zavarovalnici smo za vas pripravili poseben kalkulator lepe prihodnost s pomočjo katerega si lahko izračunate koliko denarja bi potrebovali po upokojitvi, če bi želeli ohraniti vaš dosedanji življenjski slog. Verjamemo, da vas bo številka presenetila, a brez skrbi, že danes lahko začnete varčevati in tako poskrbite za lepšo prihodnost. Poleg tega, da boste privarčevali za čas po upokojitvi, si boste z varčevanjem znižali tudi dohodninsko osnovo in zato plačali manj dohodnine.

Zakaj bi čakali na druge, če lahko sami že danes poskrbite za lepši jutri.

Več o dodatnem pokojninskem zavarovanju lahko izveste v javni tribuni, ki bo potekala v sredo, 18. 3. 2020 ob 11.00 uri na forumu Starševski čvek. Na vaša vprašanja bodo odgovarjali strokovnjaki z Modre zavarovalnice, ki skrbijo za prihranke za dodatno pokojnino več kot 280.000 Slovencev.


Sledite nam