fbpx

Javna tribuna: Ali se da stroške ogrevanja zmanjšati?

Novice

V času, ko je pomembno, da premislimo kam bomo vložili naš denar, se upravičeno vprašamo ali lahko zmanjšamo naše stroške ogrevanja, ki tvorijo glavnino stroška v gospodinjstvu. Odgovor je jasen DA

V času, ko je pomembno, da premislimo kam bomo vložili naš denar, se upravičeno vprašamo ali lahko zmanjšamo naše stroške ogrevanja, ki tvorijo glavnino stroška v gospodinjstvu. Odgovor je jasen DA. Izboljšanje izolativnosti objekta in zamenjava sistema ogrevanja je zanesljiva pot k manjši porabi energije, hkrati pa predstavlja veliko investicijo, ki si jo marsikdo ne more privoščiti, če nima veliko prihrankov ali primernega dohodka. Tudi sam povratek investicije se meri v destletjih.

ir-ogrevanje

IR ogrevalne plošče.

Na srečo obstaja tudi druga možnost, ki ne zahteva ogromne začetne investicije in takoj prinese občutno zmanjšanje stroškov ogrevanja, hiter povratek investicije, poleg tega pa toploto doma, ki jo težko dosežemo z dosedaj uporabljenim načinom ogrevanja. Govorimo o IR ogrevanju, ki v svetu zaradi svoje učinkovitosti beleži veliko rast. Aleš Babič, je kot strokovnjak za racionalizacijo stroškov, pred 5 leti pripeljal sistem IR ogrevanja Slovenijo in naletel na veliko kritik, saj so ljudje premalo poznali ta sistem ogrevanja. V 5 letih smo opremili že cca. 1100 objektov in povsod naleteli na izjemo pozitivne odzive naših strank. Ugotovili smo, da sistem IR ogrevanja prinaša nepremagljive prednosti pred do sedaj uporabljenimi načini ogrevanja. Odlično se obnese kot glavno ali pomožno ogrevanje (stranke v praksi prejšnje sisteme ogrevanja uporabljajo kot pomožne).

V kolikor želite spoznati ta sistem ogrevanja in dobiti odgovore na vaša vprašanja, vam bodo bodo na forumu Starševski čvek specialisti v četrtek 4. 12. ob 11. uri, iz podjetja EKOSEN na voljo za strokovne odgovore iz področja IR ogrevanja.

Odgovarjala vam bosta specialista na področju IR ogrevanja Aleš Babič in Anže Klobčaver. Ob tem  vam podarjamo brezplačno novo tiskano knjigo ZAKAJ SMO BREZ DENARJA, avtorja Babiš Aleša.


Sledite nam