fbpx

Jana Lavtižar, moderatorka na portalu Med.Over.Net

Moderatorji

Jana Lavtižar, specialistka zakonske in družinske terapije, je moderatorka na portalu Med.Over.Net in forumih: Partnerska in družinska posvetovalnica in Ločitev, nezvestoba in varanje, kjer nudi podporo in strokovno pomoč ljudem s težavami v partnerskih odnosih.

Jana Lavtižar

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam moderatorko na portalu Med.Over.Net in forumih: Partnerska in družinska posvetovalnica in Ločitev, nezvestoba in varanje, kjer nudi podporo in strokovno pomoč ljudem s težavami v partnerskih odnosih.

Jana Lavtižar, specialistka zakonske in družinske terapije

Jana Lavtižar, specialistka zakonske in družinske terapije in moderatorka na forumu, izvaja psihoterapijo po relacijskem družinskem modelu s posamezniki, pari in družinami ter vodi delavnice o odnosih, menopavzi, samopodobi in razvezi.
Nastopa tudi v gledališki terapevtski predstavi Problem. Ta prikazuje vsakdanje srečanje Moža in Žene ter že na začetku izpostavi njun osnovni problem, ki je sicer popolnoma vsakdanji problem za vsakdanji par. Toda ker Mož in Žena živita na različnih bregovih, odziv na osnovni problem rodi nov problem in ta  sproži nove probleme in tako naprej. Problem se preigrava na meji absurda, a je hkrati povsem realističen in duhovit, predvsem pa nas mnogo nauči in odkrije v nas morda kakšno podobnost z igrano situacijo.

Jana je diplomirala iz angleščine in primerjalne književnosti, specialistični študij zakonske in družinske terapije na Univerzi v Ljubljani pa je končala leta 2007.

Pri svojem delu si prizadeva, da ustvarja prostore sočutja, varnosti, vzajemnosti, spoštljivosti, učinkovitosti in ustvarjalnosti.

V zasebnem življenju preliva teorijo v prakso kot mama dveh odraslih otrok. In se gre za dušo včasih potepat po malo širši okolici. Več o Jani Lavtižar …


Sledite nam